22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Sampeyan Mbesuk Dadi Ebook Rakit?
Apa Sampeyan Mbesuk Dadi Ebook Rakit?

Apa Sampeyan Mbesuk Dadi Ebook Rakit?

Sawise rong taun ing St John's College ing Annapolis, Maryland, Peter Grubb mutusake manawa kelas nyata dheweke ana ing njobo. Dheweke sekolah metu saka sekolah lan njupuk proyek musim panas minangka pandhuan rafting ing West Virginia. Sawise 111 dina sedina, dheweke pindhah menyang kulon kanggo nglatih kali ing Oregon, California, lan Idaho. Enom lan ora ana sing kelangan, dheweke ngedegake Petualangan Row ing taun 1979 lan miwiti nate mlaku ing taun 1980. "Row mesthi dadi perusahaan sing dodolan semangat kanggo adol alam," ujare. "Motivasi kasebut dudu dhuwit, nanging nuduhake kabungahan ing kali karo wong liya." Amarga musim whitewater A.S., dheweke miwiti lelungan ing luar negeri lan pungkasane nggedhekake bisnis kalebu hiking, biking lan kayak kayaking. Dheweke bubar nggawe perusahaan adhine, Cuba Unbound, sing fokus ing lelungan petualangan ing Cuba. "Kaya akeh usahawan, nggawe perkara anyar lan dadi perintis sing anyar dadi M.O.," ujare. "Sawise 38 taun, tetep dadi menarik lan ndadekake saya alami."


Umur: 59
Pakaryan: Pandhuan rafting lan pemilik outfitter petualangan, Row
Kutha ing: Coalinga, California
Dasar Ngarep Coeur d'Alene, Idaho
Pitunjuk wiwit: 1978
Panggonan sing dipandu: West Virginia, California, Oregon, Idaho, Montana, Alaska, Ekuador, Turki, Kroasia, Yunani, Kuba, lan Prancis
Dina Setu ing Kali: 25 kanggo 30
Dina Saben taun ing dalan: 180
Sungai Row Run: 17
Negara-negara Row Nganggo Kayu, Biking, lan Menunggang Kayu: Swara 25
Kali Dhaptar ember Botol: Ing Kali Franklin ing Tasmania
Whitewater Mekah: "Idaho bisa dadi papan sing paling apik ing planet kanggo papan putih whitewater."
Saran Paling apik Dheweke Diwenehi: "Wong nyana kakehan urip."
Saben dina Ritual: "Aku nggawe dhaptar prioritas kanggo dina lan ngenali tugas-tugas sing bisa dicapai."


Dalan kanggo Pitunjuk: "Aku sinau klasik ing kuliah, banjur metu sawise rong taun, dadi aku ora ngucapake sampeyan butuh gelar sarjana kanggo nindakake tugas iki. Aku ora mlebu akal. Gawe pandhuan dhisik supaya sampeyan bisa ngerti bisnis lan nemokake dhewe yen romantis kaya sing diarepake. Aku miwiti nuntun kanggo perusahaan liyane, lan nalika aku mutusake ngluncurake Row, aku ngerti carane nglakokake perjalanan, carane nindakake logistik layanan tamu, lan cara masak kanggo wong akeh. "

Dina sing khas ing kali: "Sampeyan nganti 6 A.M. kanggo rapat pandhuan 6:30 lan banjur sarapan esuk jam 7:30. Sawise ngresiki, sampeyan lagi ing banyu udakara 9 utawa 9:30. Aku mesthi ngrasakake dina sing paling apik yaiku ing banyu, amarga meh ora kaya kerja. Yen sampeyan lagi kemah sampeyan kudu mbongkar, nyiyapake kemah, lan nyiyapake nedha bengi. Dina-dina iki suwe banget, lan sampeyan kudu dadi wong liya. "

Apa Wong Ora Ngerti babagan Proyek: "Kakuatan lan resiko gedhe banget. Manajemen risiko saiki beda banget nalika aku miwiti. Ana nada sing luwih serius ing orientasi keamanan iki. Sawetara risiko wis ana, nanging ana sawetara sing luwih gedhe, utamane amarga wong-wong wis dadi sedhih - kaya kejut sing kena banyu kadhemen, alergi, penangkapan jantung. Sampeyan njupuk lanang umur 50 taun kanthi tugas meja sing ora apik lan dheweke bakal dibuwang saka rakit menyang banyu adhem lan panik lan sampeyan duwe masalah gedhe. "

Ing Pentinge Sertifikasi: "Ing Row, sampeyan dibayar adhedhasar sepira kali sing bisa dituntun lan sertifikasi safety lan keterampilan. Row duwe syarat pandhuan sing luwih dhuwur tinimbang sing dibutuhake Idaho. Kita mbutuhake kabeh pandhuan kanggo menehi sertifikasi sepindah pertolongan cemara paling sithik lan menehi semangat kanggo njupuk kelas 80 jam kanggo entuk sertifikasi responder sepi kanthi ujar manawa kita bakal mbayar tambahan saben dina kanggo sertifikasi kasebut. Pandhuan uga entuk mbayar tambahan kanggo duwe Sertifikasi penyelamat swiftwater.”

Aspek Kurang Glamor ing Pandhuan: "Yen sampeyan miwiti nuntun, sampeyan ora bisa urip kanthi lestari. Pandhuan anyar bisa uga nggawe $ 60 nganti $ 100 sedina ditambah tips lan pandhuan paling ndhuwur $ 150 nganti $ 200, lan sampeyan kudu eling yen biasane musim patang wulan. Mesthi pilihan gaya urip, lan kadang pandhuan urip metu saka mobil nalika miwiti. Kajaba iku, wong lali yen ara-ara samun minangka alam sing ora bisa ditindakake, mula para panuntun ngrampungake sampah manungsa, lan pancen ngganggu wong liya. "

Kepiye Dheweke minimalake Meja: "15 taun pisanan, aku nindakake kabeh marketing, bookkeeping, lan payroll. Aku ora ngerti ana perkara sing diarani layanan gaji. Aku nganggo saben kupluk lan njaga jam sing ora waras. Ngelingi, mesthi bakal luwih finansial kanggo nandur modal wektu liya ing bisnis liyane tinimbang ora kuwatir yen ora golek dhuwit kanthi ora nyewa bookkeeper. Dina iki aku outsource barang-barang kaya gaji, lan sing nyebabake urip sing luwih seimbang. "

Tantangan Nggawe Partner Sampeyan: "Aku nyewa Betsy lan pacar minangka panuntun ing 1982. Cukup ngomong yen pacar ora tetep wae. Dheweke lan wiwit pacaran ing pungkasan musim kasebut, melu taun 1983, lan nikah ing musim gugur taun 1984. Dheweke entuk setengah saka kredit ing endi saiki. Sing kaping lima nganti enem taun, kita loro nuntun akeh, lan ing pungkasan musim panas sampeyan wis sithik fisik lan emosi. Banjur sampeyan bakal bebarengan dadi pasangan lan mesthine bakal menehi kekarepan kanggo saben liyane, lan ora ana sing duwe. Minangka retrospect, muga-muga kita duwe wates sing luwih apik ing antarane kerja lan urip pribadi amarga pancen urusan iki.Nanging kita wis bisa ngunggahake kulawarga lan gawe prekara pirang-pirang taun kepungkur.

Kepiye Dheweke Tetep Fit minangka Pitunjuk 60 taun: "Pandhuan kali paling tuwa sing nate makarya yaiku 77. Dheweke ora kerja sepuluh perjalanan gedhe maneh, nanging dheweke bisa nindakake papat utawa limang lelungan siji dina. Dheweke kalem kaya cupu. Maksudku kadang dheweke isih ngumbah sajian ing peteng, nanging dheweke entuk tugas. Umur panjang ing bisnis iki minangka pitakonan supaya tetep cocog lan ngerti watesan sampeyan. Aku ngancik 60 taun iki, lan ngerti kudu ngetrapake fleksibilitas. Aku mlaku-mlaku akeh lan bubar njupuk muter. Paddling mbutuhake kekuwatan awak ndhuwur, dadi 25 nganti 30 push-up saya alon-alon saben dina. Aku uga ngerti nalika umurku, aku dudu calon sing apik kanggo nuntun perjalanan Kelas V. Sing mbutuhake tingkat kekuatan lan stamina sing bisa uga ngluwihi kemampuan saiki.

Bagéan sing Paling Dhuwur kanggo Pakaryan: "Kira-kira 15 taun kepungkur, aku mulai nuntun pandhuan ing pertengahan thirties sing ujar," Sampeyan ngerti Peter, aku matur nuwun banget kanggo musim panas sing makarya ing Row. Aku sinau akeh katrampilan babagan urip sing dakgunakake nganti dina iki. 'Kita ngetrapake akeh urip ing pakaryan sing ditindakake. Mesthi akeh tamu, nanging ora mesthi krungu saka para tamu, dene pandhuan lawas sing isih ana hubungane; padha ngirim kertu Natal. Saiki kita dadi pandhuan generasi nomer loro - wong sing kerja kanggo kita sing wong tuwa kerja kanggo kita. "

Tags: Kali, Kegiatan Banyu, Perawatan Kayu Putih, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca