22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin boots ndhuwur-dhuwur kanggo ing Grand Canyon?
Apa aku pengin boots ndhuwur-dhuwur kanggo ing Grand Canyon?

Apa aku pengin boots ndhuwur-dhuwur kanggo ing Grand Canyon?

email Email A:Yen sampeyan ucapake "undhak-undhakan ing Grand Canyon," apa sampeyan mung mudhun saka pluru sethithik, utawa kabeh dina mudhun, bisa uga mbuwang sawetara dina kanggo njelajah? Amarga jelas, dheweke beda perkara.

Mesa Ventilator


Salah siji cara pikirane yaiku: Jaringan tilase Grand Canyon cukup apik, tegese sampeyan luwih becik nggunakake wektu kanthi apik, lancar (sanajan tingkat paling angel!). Ora akeh barang-barang gaweyan utawa ngawat-ngawati. Dadi, yen sampeyan nggawa beban sing entheng utawa ora ana beban, sampeyan bakal mbukak trek pejalan kaki sing apik lan apik. Sampeyan ora ujar apa sing saiki ana, nanging sepatu kaya Merrell's Mesa Ventilator ($ 75; www.merrell.com) bakal mlaku. Siji-sijine sing apik, grumby sing apik, regane agêng, lan ventilasi sing apik, kabeh cocog kanggo kahanan Big Ditch.

Yen ngono, yen sampeyan tas ransel lan nggawa beban 25 kilogram utawa luwih, mula aku bakal menehi saran boot boot tradisional sing luwih tradisional. Iki ora kudu dadi beban gedhe ing sikilmu: Mizar Mid GTX anyar Tecnica ($ 150; www.tecnicausa.com) minangka lampu boot, pendhukung; Semono uga Montrail's Solitude ($ 140; www.montrail.com), sing mung dirancang kanggo wanita.

Sawise asu sampeyan wis diurut, njaluk latihan. Hiking ing Grand Canyon minangka pengalaman angel banget, nggabungake tantangan kanggo lelungan kanthi tingkat dhuwur (ing tanjung canyon tepat udakara 7,000 kaki) kanthi kahanan panas lan gersang. Pemain taman terus-terusan mancing wong-wong sing metu saka canyon sing ambruk kaya karung kentang. Lan mesthine, salah sawijining perkara sing aneh babagan hiking ing canyon yaiku sing pertama sampeyan lakoni mudhun. Dadi sampeyan wiwit mikir, "Hei, iki gampang!" Banjur sampeyan lagi ana ing pangkalan gapura, goleki, lan ngerti manawa sampeyan cedhak jarak cedhak vertikal kanggo munggah saka canyon. Butuh udakara kaping pindho supaya bisa metu kaya sing ditindakake.

Sing nggumunake, salah sawijining masalah umum sing dialami pengunjung taman yaiku kurang dehidrasi, efek saka kakehan banyu. Kondisi kasebut, sing diarani hyponatremia, ngombe sodium ing getih, sing nyebabake sirah sing entheng lan gejala sing bisa uga ngancam nyawa. Kanggo ngindhari, ngombe yen sampeyan ngelak tinimbang nyoba "tetep ing ngarep" dehidrasi kanthi ngombe banyu akeh nalika ora ngelak. Minuman olahraga sing ngemot jumlah sodium sing sithik uga mbiyantu.

Wedi-mongering nyingkirake, Grand Canyon minangka papan sing apik. Sampeyan bakal duwe wektu sing apik!

Tags: Sepatu Mendhuwur, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca