29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin bot plastik kanggo pendakian Juli Rainier?
Apa aku pengin bot plastik kanggo pendakian Juli Rainier?

Apa aku pengin bot plastik kanggo pendakian Juli Rainier?

email Email A:Nalika ana apa wae sing bisa ditindakake ing Rainier ing wektu taun, cuaca ing pungkasan wulan Juli luwih apike banget. Lan sanajan badai ana ing ramalan nalika pendakian, aku nindakake sing paling apik kanggo ngindhari plastik. Ora ana sing salah; dheweke mung luwih gampang dadi boot tinimbang sing sampeyan butuhake. Lan mung mikir babagan nggunakake plastik ing rute keturunan standar (Kencan Genca) mudhun watu langkah-langkah taman layanan wis dipasang pirang-pirang taun saya sumelang.

Boot La Sportiva Trango S EVO GTX

La Sportiva Trango S EVO GTX


Kanggo boots Sepatu La Sportiva Trango S EVO GTX ($ 285; www.sportiva.com), bisa uga duwe jeneng boot paling akronim sing paling dawa lan akronim. Desaine nggunakake bahan sintetik (Cordura lan kulit sintetis sing diarani Lorica) kanggo uppers, kanthi liner Gore-Tex internal. Fitur liyane kalebu dawane baja setengah panjang kanggo dhukungan lan tungkak sikil sing gampang kanggo fleksibel gampang. Lan dheweke bakal njupuk mung crampon sing sampeyan gunakake. Boots cekak sing apik banget. Kathah kanggo Gunung Rainier.

Sampeyan bisa uga nyawang GV Asolo Titan ($ 270; www.asolo.com), sing duwe fitur desain sing padha, kalebu uppers sintetik lan lapisan Gore-Tex. Lan priksa boots Vasque Alpine GTX ($ 250; www.vasque.com), sing nduwe kulit ndhuwur sing luwih tradisional digabungake karo liner Gore-Tex. Fit bakal penting banget, mula coba pirang-pirang boots.

Minangka kanggo para pelaku usaha, para supergait luwih gedhe kanggo perjalanan iki. Buaya Panaliten Luar Negeri ($ 59; www.orgear.com), saiki Gore-Tex gaiter saiki, wis cukup.

Undi ing: Priksa para pemenang saka Ing njabaPenghargaan Gear Tahun 2006, kalebu hikers cahya sing paling apik ing taun iki.

Tags: Booting Hiking, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca