22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Aku pengin gaiter?
Aku pengin gaiter?

Aku pengin gaiter?

email Email A:

Aku cenderung ujar yen sampeyan pengin sepasang genggam eksternal. Celana Arc d'Teryx Alpha SL ($ 198) apik, nanging aku ora yakin manawa sampeyan bakal nganggo celonone cangkang anti banyu. Kajaba iku, digawe saka Gore Paclite, minangka bahan sing apik banget nanging dudu barang sing paling tahan lama ing planet iki.

Yen aku sampeyan, aku bakal nggawa Alphas lan nganggo kathok cendhak terisol lan entheng nalika ora udan. Sampeyan bisa uga nyawang celonone Gamma LT sing paling apik ($ 169) saka Arc'sTeryx, sing digawe saka kulit sing alus sing ramping, nyaman, lan banyu.

Kanggo gaiters, Salamanders Outdoor Research ($ 45) minangka pilihan apik. Dheweke minangka gaiter cendhak digawe saka bahan sing ditresnani kanthi tahan banyu, digabungake karo Cordura ing bagean ngisor kanggo kekiatan banget. Yen munggah ing dalan, godhong-godhongan kasebut sithik udan sanajan ora udan. Kelembapan kasebut bisa mlebu ing boot nalika sampeyan nyepetake semak.

Yen sampeyan ngarepake trip sing bener banget udan, banjur goleki gaiter sing lengkap, kaya Mountain Equipment Co-Op Kokanee Gaiter ($ 39, Kanada).Dheweke wis digawe karo upplore Gore-Tex lan lowlon nilon - mung bab kanggo hiking lengkap ing kahanan udan.

Seneng!

Tags: Mendhaki lan Backpacking, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca