26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa tas slumbering "add-ons" nyata ningkatake peringkat tas?
Apa tas slumbering "add-ons" nyata ningkatake peringkat tas?

Apa tas slumbering "add-ons" nyata ningkatake peringkat tas?

email Email A:Sierra Designs 'Buddy Rad, lan tas sing padha digawe dening perusahaan, nawakake konsep sing menarik (www.sierradesigns.com). Sejatine tas tanpa nol karo "tutup" zip sing bisa dicopot nalika tempe 20 derajat utawa ndhuwur. Asile: Bag siji sing dirating saka nol nganti 20. Lan iku tas sing apik, ing kono, kanthi 800-isi lan konstruksi sing apik. Bobot ora apik nanging ora apik - ing telung kilogram, 13 ons abot kanggo tas nol nol, lan telung tikel kanthi tutup kasebut dicelup, abot kanggo tas 20 derajat. Semono uga amarga kain lan zelet tambahan sing dilibatake ing desain kasebut. Nanging ora babar banget, lan keluwesan ngidini sampeyan luwih kepenak - ngetokake kringet nalika anget, ora bisa ngrusak untu nalika ngobrol. Nanging, cukup larang regane $ 475 (sanajan sampeyan dolan ing sekitar aku mikir sampeyan bakal nemokake siji $ 400).

Dadi, apa kerjane? Manawa - jampel minangka jampel. Nalika sampeyan nyathet, sampeyan bisa uga nambah insulasi kanthi ngisi sandhangan ing antarane lapisan. Aku ora bakal khawatir karo garis ngisor sampeyan, amarga jampel kasebut mesthi jotosan, mula sampeyan butuh turu turu sing apik. Kanggo sirah sampeyan, manawa hood isih akeh anget kanggo nol derajat, nanging sampeyan mesthi bisa mbuwang topi.

Minangka kanggo kelembapan, kepiye tas bisa udan yen wis ana ing satengahe 20 derajat? Sembarang udan bakal udan kaya salju, dadi kajaba sampeyan ora kemah ing njaba tanpa tarub utawa tas bivy, tas kasebut tetep garing. Aku wis nggunakake tas ing kabeh salju, kahanan pembekuan tanpa masalah, sanajan aku bakal ujar manawa ing kahanan pembekuan, yen salju udan banget, mula ora bisa garing supaya kabeh garing. Isih, kraf-kémah sing cukup kudu mesthekake yen tas mudhun tetep cukup kanggo ditindakake. Beda karo apa sing dakkira wis dadi kawicaksanan konvensional, tas mudhun bener-bener bisa nresep banyu sing cukup sadurunge dheweke pancen apes.

Saranku: Mesthi, cobi Buddy Rad. Sampeyan pancene ora bakal salah.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca