29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sabuk angkat bobot iku bener lukisan?
Apa sabuk angkat bobot iku bener lukisan?

Apa sabuk angkat bobot iku bener lukisan?

email Email A:Sampeyan ora sepi ing anget-anget. Thanks kanggo sinau Mayo Clinic sing diterbitake ing Jurnal Kekuatan lan Penelitian Kondisi, saiki kita ngerti manawa mayoritas wong sing diwawancarai paling ora siji klub kesehatan (lan aku bisa njanjeni kanggo klien, amarga iku sing digunakake) nganggo sabuk bobot kanthi wektu sing salah, amarga alasan sing salah.

Asosiasi Kekuwatan lan Kondisi Nasional (NSCA) nyaranake nganggo dheweke mung kanggo bobot sing paling cedhak utawa maksimal, yen mung, lan mung kanggo angkat sing mbabarake spine ngisor kanggo komprèsi. Alesan kanggo kabeh "mung iku" yaiku yen sampeyan luwih kuat nggawe inti ing njero ruangan, saya luwih gampang njorone internal. Saenipun, sampeyan pengin ngembangake inti menyang sabuk bobot dhewe.

Panaliten kasebut nemokake manawa 90 persen pangguna sabuk saiki mikir bakal mbantu nyegah cedera, lan 22 persen ngira mbantu ningkatake kinerja, nanging sejatine literatur riset dipérang dadi loro.

Panaliten kasebut uga nemokake manawa luwih saka separo kabeh pangguna sabuk digunakake ing beban sing luwih entheng, nglawan saran NSCA ing ndhuwur. Kajaba iku, sawetara pangguna ujar manawa bakal nggunakake nalika latihan kaya bangku, yen sampeyan ora ngapusi, punggung ngisor iku sejatine apik banget, matur nuwun kanthi sanget. Siji wong uga nggunakake dheweke sajrone kardio, bisa uga kanggo sesi treadmill / lemah banget.

Ora ana sing kudu nggumun, kanthi cara nggawe para karyawan nyandhang dheweke ing toko ing Home Depot. Nanging ora ana sing dituduhake, minangka penulis panliten menehi saran, area sing luwih cocog kanggo pendidikan.

Tags: Latihan lan Kekuwatan Pelatihan, Nyegah Injeksi, Takon Artikel Ahli, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca