26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Demise Valley Nationwide Park, 30 Dina menyang Mateni
Demise Valley Nationwide Park, 30 Dina menyang Mateni

Demise Valley Nationwide Park, 30 Dina menyang Mateni

email Email Cahya Foto: Ian Tuttle

Ing dina Rebo, Ivan Nedeljkobic, sing kerja ing taman nasional luwih saka 40 taun, tumuju kerja ing Inn ing Furnace Creek, hotel sing dikelola pribadi ing Death Valley. "Dheweke wis nglereni jam kanggo karyawan pribadi," ujare. "Saiki kita entuk 30 jam, biasane digunakake nganti 35 nganti 40 saben minggu. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan nalika aku nyambut gawe. "

Foto: Ian Tuttle

Dean Smith, profesor ekonomi sing pensiun, taun kepungkur pindhah menyang Lone Pine, California, udakara 100 mil saka Death Valley. "Kita duwe akeh wong ing dalan gedhe (39) koridor sing dadi karyawan federal," ujare. "Yen sampeyan ora ngusapake ngrembug utawa bir, sampeyan lagi kerja kanggo pamrentah federal. Akeh wong sing kena pengaruh. "

Foto: Ian Tuttle

Kaelyn Schreiner, saka Maple Grove, Minnesota (kiwa), lan Logan Godfrey, saka njaba Milwaukee, Wisconsin (sisih tengen), tetep ing Las Vegas lan ngunjungi taman nasional ing cedhak, kalebu Death Valley. "Aku wis ndeleng taman liyane ing saubenging kita, amarga ora ana biaya mlebu, dadi kaya pemerintah gratis," ujare Godfrey. "Nuwun sedhih, nanging aku isih seneng ndeleng taman-taman iki. Iku indulgence sing salah. "

Foto: Ian Tuttle

Ernie Jackson, saka Houston, Texas (kiwa), lan Mustapha Khan, saka New York City (nengen), ing Mesquite Dunes. "Aku ngrancang plancongan iki wiwit wulan Agustus," ujare Jackson. "Aku wis dadi 24 saka 59 taman nasional. Wiwit taman ditutup, aku wis takon satus kaping, "Apa sampeyan isih bakal lunga?" Nanging aku ora nglilani wong sing tanggung jawab kanggo nutup iki supaya aku ora nindakake apa sing dakkarepake. "

Foto: Ian Tuttle

Paul Warden, saka South Dakota, ing stasiun gas ing furnace Creek, Death Valley. Aku takon dheweke apa ana sing beda karo shutting isih ana pengaruh. "Aku durung weruh pangowahan. Umume wong apik. "

Foto: Ian Tuttle

Cristina Santín, saka Spanyol, gambar ing Badwater. Dheweke lagi lelungan karo kancane lan wong tuwane ing RV sing nyewa, ngunjungi sawetara taman nasional. "Kita ora bisa mlebu ing Taman Nasional Sequoia amarga salju. Ing kahanan normal, para pemutar taman bakal nyolong dalan, "ujare. "Ana akeh perkara sing ditutup. Kita mbayar, lan dheweke ujar 'Ora', aku ora bisa nganggep manawa iku positif. Aku mikir taman-taman nasional kudu bisa nutup tekanan luwih akeh babagan pamrentah. "

Foto: Ian Tuttle

Muga Terwindt (kiwa) lan Josephine De Bruijn (tengen), loro saka Walanda, motret ing Badwater. Dheweke lagi liburan ing AS sajrone sewulan, ngunjungi taman nasional. "Kita ngrancang rong dina ing kene, nanging kabeh ditutup," ujare Terwindt. "Pusat pengunjung ditutup, tempat-tempat kemah ditutup ... Ora ana sing kedadeyan kaya ing Walanda. Ora mungkin. "

Foto: Ian Tuttle

Manuel Lopez (nomer loro saka sisih tengen) karo garwane, Carla, lan putra lanang lanang (kiwa) lan Andrew (nengen), saka Las Vegas, nuli teka ing Kali Lembah. "Kita ora ngerti yen ora kudu mbayar nganti tekan kene. Iki apik tenan, ”ujare Manuel.

Foto: Ian Tuttle

Michael Gordon, fotografer profesional saka L.A., nuntun bengkel lan perjalanan fotografi sajrone musim ing taman kasebut. "Aku wis kena pengaruh amarga akeh papan sing ora ana kamar mandi kanggo klien," ujare. "Aku wis nemokake kertas ekscrement lan jamban kabeh. Ing mati, aku bakal kelangan kerusakan. "

Foto: Ian Tuttle

Pelanggan Gordon, Joanne Gilmore, saka New Hampshire, nemoni perjalanan dheweke nem wulan kepungkur. "Ana wong sing trobosan ing taman iki amarga ora sopan," ujare Gilmore. "Iki masalah serius, wong nindakake donat ing lumpur sing kaya ngono."

Foto: Ian Tuttle

Cindy Stinnett, foto ing Toko Umum Stove Pipe Wells, wis makarya ing taman nasional wiwit taun 1981. "Saben penutup liyane, aku ora bisa kerja," ujare. "Iki saya angel amarga luwih akeh wong sing teka ing taman sing biasane dituju ing taman, njaluk ijin kanggo perkara sing ora bisa diwenehake." Pengusaha Cindy, Ortega National Parks, wis menehi sukarela kanggo njaga papan perkemahan Stovepipe Wells supaya wong bakal duwe papan kanggo tetep. "Kita wis cukup beruntung amarga kita isih makarya."

Diajukake:PolitikPati ValleyAlamFotografi

Matur suwun!

Sampeyan saiki wis langganan Dispatch
Kita ora bakal nuduhake email sampeyan karo sapa wae kanthi alesan apa wae.
Temokake buletin liyane kaca mlebu newsletter.

Laporan petualangan petualangan sing paling rumit. Mlebu kanggo Dispatch, ing kothak mlebu kaping pindho seminggu.

Situs iki dilindhungi dening reCAPTCHA lan Google Kebijakan Privasi lan Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan nglamar.

Tags: Politik, Lembah Pati, Alam, Fotografi, Galeri Foto, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca