25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Unit Dean Potter FKT ing Setengah Kubah
Unit Dean Potter FKT ing Setengah Kubah

Unit Dean Potter FKT ing Setengah Kubah

Dean Potter nyetel wektu paling cepet (FKT) sing mlaku kanthi separo ing Half Dome ing Taman Nasional Yosemite akhir minggu kepungkur, Jurnal Petualangan kacarita Selasa.

Potter ngrampungake pendakian lan keturunan ing 2 jam, 17 menit, 52 detik. Tandha dheweke meh nem menit luwih cepet tinimbang rekaman sadurunge 2:23:51, sing ditetepake Kyle Williams ing September 2014. Sajrone upaya nyathet, Potter ora nggawa panganan utawa banyu lan mung nganggo celana pendek, kaos kaki, lan sepatu, miturut Jurnal Petualangan.

Potter nggawe berita utama sadurunge kanggo stunts liyane, kalebu penerbangan wingit kontroversial karo asu lan pendhita ing Mei 2006 sing kontroversial ing Arching National Park.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca