29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Pound Dick Ora Pracaya Rider Pengembara
Pound Dick Ora Pracaya Rider Pengembara

Pound Dick Ora Pracaya Rider Pengembara

Dick Pound, tilas kepala Badan Anti-Doping World lan anggota senior Komite Olimpiade Internasional, mundur nglawan efektifitas program anti-doping, Minggu, Mail Saben, "Aku mesthi mangsuli kabeh sing dakdeleng saiki, ing kabeh olahraga."

Komentar Pound teka-teki saka kajian sing dipimpin WADA saka uji coba anti-doping global sing nuduhake 1,19 persen kabeh conto dites positif ing taun 2012, kanthi nomer mundhak 2 persen nalika panemuan "atipikal", wong-wong sing ana ing njaba jangkoan normal nanging ora durung ilegal, klebu.

"Iki ora kalebu wong sing ora rangking narkoba kanggo 300 peringkat kanggo ngunggahake rangking. Iki wong ing ndhuwur sing nggunakake obat-obatan supaya bisa teka," ujare Pound. "Aku yakin kedadeyan kasebut ing olahraga. Pancen muter, olahraga, nglangi, tenis, lan bal-balan duwe masalah gedhe lan dipimpin dening pemerintah sing nolak."

Pound uga ngumumake yen ora bakal nonton Tur de France nganti pamrentah olahraga, UCI, direnovasi.Nalika muter muter kritik Pound, dheweke uga target baseball lan tenis minangka loro olahraga liyane kanthi masalah sing terus-terusan: "Yen katon maneh nalika jaman McEnroe lan Konektor, ing prima dheweke katon kaya wong tuwa sing cilik dibandhingake brute saiki , mbuwang nganti patang jam kanthi tenaga lan intensitas sing ora masuk akal. Apa wis tenis duwe masalah? Mesthi ana. "

Ing warta liyane sing doping, Federasi Athletik Turki ngumumake nundha 31 atlit rong taun saben kanggo pelanggaran doping. Larangan teka limang dina sawise federasi negesake manawa sangang atlit Turki, kalebu bocah loro, nampa larangan rong taun amarga nggunakake steroid anabolik.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca