28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Columbia Mung Nggawe Jaket Paling Awet?
Apa Columbia Mung Nggawe Jaket Paling Awet?

Apa Columbia Mung Nggawe Jaket Paling Awet?

Titik kadhemen. Dheweke regane jaket puffy lan tas turu. Paling asring, kedadeyan kasebut ing lapisan ing endi baffles dijahit. Kanggo ngindhari rasa panas ing antarane baffle, 900z sing kapenuhan ing 900 sing anyar duwe konstruksi lapisan jahitan sing unik sing kabeh bisa ngilangi ruangan mati ing endi panas bisa uwal.

Iku ora kabeh: supaya luwih nggegirisi, para desainer Columbia ngambah lapisan insulasi sintetik sing kandel ing tengah jaket lan banjur diantrekake kabeh kanthi microdots sing nggambarake panas sing tumindak kaya kemul ruang berlubang, nambah rasa anget kanthi nggambarake panas awak bali maneh ing wong sing nganggo.

Sampeyan bisa uga ora dadi jaket sing paling anget ing planet, nanging ora bisa dikatutake kanthi bobot - lan kita ora sabar ngenteni kepiye suhu nganti suhu sing adhem ing musim ngarep iki.

Waca babagan pemenang Gear saka Acara liyane saka Winter Outdoor Retailer 2015.

$450, columbia.com

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca