20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Desainer Debut Pop-up motorbike Lanes
Desainer Debut Pop-up motorbike Lanes

Desainer Debut Pop-up motorbike Lanes

Ora ana jalur motor? Ora masalah. Paling ora ing Copenhagen, uga. Sing endi Company Design Copenhagenize wis debut The Flow: modul sing durung larang regane, apik, kualitas interlocking sing nyawiji kanggo nggawe dalan muter sepi.

Aliran disambut minangka "obat gateway" kanggo kutha sing ramah ing siklus kanthi ngidini kotamadya eksprimen karo jalur sepeda tanpa mbuwang dhuwit. "Kutha bisa nggawe jaringan infrastruktur sepeda kanthi sebagian rega lan bisa ndeleng asil cepet," maos Situs web Copenhagenize. "Iku investasi risiko murah kanthi mupangate jangka panjang."

Saben blok kaya Lego digawe saka plastik lan kayu daur ulang 100 persen, miturut Inhabitat.com. Kajaba saka tahane lan tahan banyu, pamblokiran gampang dipasang; tim cilik bisa nyambung kanthi rata-rata setengah mil trek ing sedina.

"Tim sing luwih gedhe mung bakal cepet lan bapak," ujare perusahaan. "Sing gampang implementasine ndadekake supaya kulawarga sing bocah bisa melu ing proses kasebut."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca