26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Helmet paling apik - ing Caj sing Cocog
Helmet paling apik - ing Caj sing Cocog

Helmet paling apik - ing Caj sing Cocog

Kritikus seneng karo sambat ing Ing njaba kita nutupi peralatan sing larang banget. Pancen asring kita tetep ing ndhuwur, lan amarga produk paling ndhuwur umume, manawa produsen nggawe pangembangan.

Nanging teknologi wis ditetepake, nanging umume perusahaan bakal ngetrapake produk sing luwih murah. Dadi ing pungkasan, saben konsumen duwe kepentingan lan apa sing entuk manfaat saka peralatan paling penting.

Kasus ing titik, tutup dalan anyar iki saka Spesialisasi. Kita wis nulis akeh babagan helmet helmet jalan khusus, yaiku Prevail. Cahya lan ramah, sistem penylametan pancen apik banget - ora ana sing disenengi, kajaba tag rega $ 250.

Saiki rawuh ing Propero II, sing ndarbeni pirang-pirang fitur sing apik kanggo Prevail nanging adol kanthi rega $ 110. Wangun cangkang ora persis padha karo Prevail, nanging cedhak banget, ana bedane utami dadi luwih cilik. Nanging saiki, Propero katon obah ing sirah mung apik.

Propero uga entuk sistem strap sing ringan lan ringan saka Prevail, lan sanajan dipasang ing pucuk cangkang kaya helem khas tinimbang sisih ngisor kaya Prevail, dheweke katon ora padha. Sistem penylametan katon kaya Preads Headset SL, kalebu dial trim kanggo imbuhan lan imbuhan vertikal papat langkah. Sistem Propero dijenengi Headset lan mesthi luwih ringkes versi SL, sanajan rumangsa padha karo endhas.

Propero malah duwe sawetara kabegjan, kalebu skema cet reflektif sing katon sepi ing wayah awan nanging ngunekke lampu mobil sawise peteng. Sing paling apik, ukuran ukuran kita mung siji luwih ontang luwih saka Prevail sing ditandingi, yaiku paukuman sing cukup cilik amarga kepenak banget.

Iku tutup sing apik banget, nyaman banget kanthi regane sing apik. Lan mesthi ora bakal teka ing pasar yen ora ana pangembangan sing digawe ing Pre-line top.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca