26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Pangembang Withdraws Purple Rock Software
Pangembang Withdraws Purple Rock Software

Pangembang Withdraws Purple Rock Software

Perkembangan sing diusulake ing cedhak Kawasan Riadah Nasional Red Rock Canyon isih ditahan sawise pangembang proyek kasebut ngetrapake aplikasi kanggo ngilangi kunci. Jim Rhodes ngrancang njaluk ijin marang pejabat kabupaten kanggo nggunakake Rute negara 159, rute apik banget sing mlaku liwat canyon, kanggo lalu lintas konstruksi tumuju pembangunan sing direncanakake ing Blue Diamond Hill. Pendaki lan Vegas warga wis metu saka pangembangan, sing bakal katon saka meh kabeh tebing utama ing Red Rock. Rhodes saiki kudu nglamar BLM kanggo ijin nggawe dalan akses menyang situs kasebut, proses sing bisa ditindakake nganti telung taun.

Waca liyane ing Jurnal Review-Las Vegas

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca