26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Napa luwih apik kanggo ngerteni babagan Info Open-Trail
Napa luwih apik kanggo ngerteni babagan Info Open-Trail

Napa luwih apik kanggo ngerteni babagan Info Open-Trail

Sampeyan ing San Francisco kanggo konferensi kerja. Sampeyan duwe sore gratis, mancal gunung sing sampeyan pinjam saka kanca, lan gatel kanggo mriksa singletrack ing China Camp State Park, ing Marin County. Sampeyan ora duwe mobil, mula sampeyan priksa aplikasi ing ponsel sing nuduhake sampeyan lan sepedha bisa nyekel sepur Bay Area Rapid Transit (BART) sabanjure menyang stasiun sing banjur bisa nyekel bis sing nggawa sampeyan mlebu setengah mil park.

Mbesuk yen sampeyan wis kepenak kaya jinis iki, matur nuwun Bibiana McHugh.

Nalika lagi liburan ing taun 2005, McHugh, sing ngatur sistem informasi geografis kanggo TriMet, Portland, lembaga trans Oregon, ngerti manawa angel banget kanggo ngakses peta online kanthi cepet data transit. Jadwal lan peta macem-macem lembaga transit sing dilebokake kanthi online - sanajan padha nindakake - kabeh katon lan kerja beda. Dadi dheweke miwiti kerja karo Google lan perancang transit kanggo codify data transit - data transit agensi. Asil minangka format standarisasi sing saiki digunakake dening agensi transit lan bebas digunakake. Google nggunakake data iki kanggo nggabungake arah menyang Google Maps, lan mesthi wae sing pengin mbangun app nggunakake data standar. Lan ana ewonan aplikasi kasebut, kanggo sistem transit publik ing saindenging jagad.

Standar data iki (sing diarani Spesifikasi Spesifikasi Umum Transitisi) akeh banget. Yen ora, lembaga transit isih bisa nggunakake database unik dhewe kanggo nyimpen jadwal lan informasi rute. Arah transit Google Maps bisa uga ora ana, utawa uga aplikasi pihak katelu bakal ana - utawa bakal luwih sithik, lan luwih larang regane. Standar kasebut nggawe transit umum minangka pilihan perjalanan sing menarik, gampang dingerteni, lan bisa diakses.

Saiki, jenis standarisasi sing padha kedadeyan kanggo data babagan jaringan jalur, tegese agensi sing awis-awis sing njaga jalur kasebut bisa mbebasake data kasebut kanggo sapa wae sing digunakake kanggo mbangun peta sing akurat, gampang digunakake, lan bisa dipercaya. lan aplikasi. Lan iki uga bakal dadi gedhe.

Prosesor Data

Mbok manawa sampeyan wis maca carane Strava, layanan pemetaan sing dirancang kanggo mbantu para atlit nglacak nitih sepeda lan mlaku, saiki nyusoni data anonim, dikumpulake saka pangguna (luwih saka 2,5 yuta kegiatan sing dilacak GPS saben minggu, miturut perusahaan) menyang planner kutha lan sepeda. Pangarep-arep yaiku yen ngerti ing ngendi lan nalika numpak komuter bakal ngasilake infrastruktur sepedaan sing luwih apik.

Strava uga salah sawijining sawetara organisasi sing kerja kanggo nggawe standar jalur lan data tanah umum kanthi cara sing padha karo McHugh mbantu nggawe standar data transit. Nonprofit kasebut Kode kanggo Amerika, sing nggunakake teknologi kanggo ningkatake pamrentah lokal lan layanan publik, yaiku nuntun proyek kasebut, sing diarani Open Trail System Specification (utawa mung Open Trails).

Open Trailer lair liwat proyek kanggo mbantu para pengunjung navigasi sarang sistem tilase sing beda ing wilayah Ohio Taman Nasional Lembah Cuyahoga, taman negara lan kutha sing cedhak, lan sistem tilase ing wilayah metro Akron lan Cleveland. "Spesifikasi dirancang kanggo mbantu taman-taman iki komunikasi kanthi swara siji lan menehi peta kanggo 8 yuta pengunjung taunan," ujare Alan Williams, sing nglakokake pembangunan Open Trails ing Code for America.

Umume negara duwe paling akeh konglomerat taman sing padha, sing dipimpin dening macem-macem agensi sing nggunakake peta dhewe kanggo nggambarake jaringan tilase. Ana asring feeder alit sing nyambung jaringan, nanging sampeyan ora bisa ndeleng ing peta sing diasilake dening salah sawijining taman. Nanging kanthi standar Open Trails, kabeh data bakal urip ing format standar lan padha karo pemetaan utawa piranti lunak aplikasi, sing bakal ngirit wektu lan biaya nalika nggawe utawa nganyari peta utawa aplikasi. Taman sing cedhak utawa ing saben liyane bakal bisa nggawe peta siji, kayata, nggawe nyambungake rute liwat macem-macem taman luwih gampang.

Kanthi data jejak dibebasake, taman - akeh sing dienggo karo anggaran cilik lan strap - uga bakal bisa ngembangake aplikasi sing migunani lan dinamis. Sampeyan bakal sinau babagan lemari dalan sadurunge sklepping menyang taman kasebut. Aplikasi pihak katelu uga bakal muncul. Aplikasi liyane bisa uga mbantu sampeyan menyang dalan trobosan kanthi mancal, golek papan kanggo ngunci lan jotosan menyang pantai, nuduhake papan makan awan sing apik, lan banjur golek bis maneh kanggo nuli njupuk mancal kasebut. Utawa aplikasi sing dirancang kanggo pelari trek utawa bikers gunung bisa mbantu sampeyan golek balapan, klub utawa acara latihan, utawa menehi cara sing gampang kanggo nglaporake tontonan Cougar utawa wit mudhun kanggo manajer taman. Peta kasebut uga nuduhake layanan ing toko - restoran, outfitters, transit mandheg, kolam renang, apa wae. Pikirake minangka Peta Google kanggo tilase lan taman. Spesifikasi standar OpenTrails saiki lengkap (yen sampeyan pengin nerd metu, delengen kene) lan Code for America wis nggarap taman lan pihak liya kanggo miwiti ngumpulake data lan ngrampungake aplikasi.

Kanthi data jejak gratis dibebasake, taman-tamanaman sing dienggo karo anggaran cilik lan strap - uga bakal bisa ngupayakake aplikasi sing migunani lan dinamis. Sampeyan bakal sinau babagan lemari dalan sadurunge sklepping menyang taman kasebut. Aplikasi pihak katelu uga bakal muncul. A aplikasi bisa uga mbantu sampeyan mlebu dalan siji kanthi numpak sepeda, golek papan kanggo ngunci lan dilacak menyang pantai, nuduhake papan makan awan sing apik, lan banjur golek bis maneh kanggo nuli njupuk mancal kasebut. Utawa aplikasi sing dirancang kanggo pelari trek utawa bikers gunung bisa mbantu sampeyan golek balapan, klub utawa acara latihan, utawa menehi cara sing gampang kanggo nglaporake tontonan Cougar utawa wit mudhun kanggo manajer taman. Peta kasebut uga nuduhake layanan sing ana ing toko - restoran, outfitters, transit mandheg, kolam renang, apa wae. Pikirake minangka Peta Google kanggo tilase lan taman.

Spesifikasi standar Open Trails saiki lengkap (yen sampeyan pengin nerd metu, ndeleng kene) lan Kode kanggo Amerika wis kerja sama karo taman lan pihak liyane sing pengin diwiwiti ngempalaken data lan mbangun aplikasi.

Mbukak Maps, Data Bukak

Spesifikasi ditulis nganggo input saka Kapercayaan kanggo Tanah Umum, Jaringan GreenInfo, mitra komersial kayata Strava, lan Labourheadhead, aplikasi pambuka lan pemetaan transit umum.

Trailhead Labs minangka otak otak Ryan Branciforte lan Jereme Monteau, sing sadurunge berkembang Transit & Trailer, proyek saka Dewan Ruangan Open Area Bay (sing tak uji iki kanggo crita). Dheweke wis nggawe platform piranti lunak sing diarani Outerspatial. Nggunakake data Open Trails, Outerspatial bakal dadi kerangka supaya agensi taman lan manajer jejak bisa nggawe peta lan aplikasi sing ramah pangguna kanggo para pengunjung taman - luwih cepet tinimbang kudu wiwit awal.

"Kita nggoleki pemetaan domain ruangan sakabehe: taman, tilase, dalanan, fasilitas, papan camp, pojokan, kamar mandi, banyu, lan sapiturute," jelasake Monteau.

Trailhead Labs wis nggarap sawetara taman taman Bay Area nanging ngarep-arep bisa nggedhekake taman ing saindenging negara.

"Wawasan kita yaiku ora ana siji aplikasi sing ngandhani sampeyan supaya bisa lan apa sing kudu ditindakake. Ana sekumpulan kabeh. Aku bisa nggunakake papat utawa limang aplikasi transit sing beda kanggo Bay Area," ujare Branciforte. Kaya data data transit sing wis digunakake ing macem-macem aplikasi, Open Trailer bakal nggawe panyiptaan app ruangan unik. "Ana uga aplikasi kanggo nemokake kebakaran, utawa liya kanggo papan dolanan," ujare. "Ya, pungkasane, yaiku kepiye kita njaluk wong sing melu ing njobo."

Tags: Biking, Telpon Cell, Piranti GPS, Desain lan Tech, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca