22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Courting ing Kutha Gunung minangka Crapshoot pungkasan
Courting ing Kutha Gunung minangka Crapshoot pungkasan

Courting ing Kutha Gunung minangka Crapshoot pungkasan

Nalika pindhah saka Los Angeles menyang Montana nalika umur pertengahan puluhan taun, aku dadi luwih kenal karo klise-clané ing pertunjukan gunung-kutha, ngliwati jaman swingingom, lan banjur kepethuk karo wong sing dakkira bisa kawin. Pungkasan taun, kita dadi salah sijiAku melu thirties menyang pemandangan pacar kutha cilik sing padha karo umur rong puluhan lan nemokake ora cocog karo apa sing dakkarepake.

Ora kaya akeh wong ing ski-kutha, aku ora manggon ing van utawa omah cilik (sanajan aku wis ngerti yen ora metu saka mburi truk aku kanggo sewengi minggu). Aku pejuang akhir minggu klasik, umume kerja sepenuh wektu dadi penulis lepas lan pemasar. Aku seneng duwe dhuwit ing akun bank lan omah sing wis diwasa, lan aku luwih milih milih botol anggur sing apik sewengi wengi ing bar dina iki. Aku ngoyak musim dingin, nanging aku nyelehake lemah ing endi aku nyatane tinimbang ora ngunekke badai hedonistik. Aku pengin wong lanang sing wis diwasa, petualang, lan cekap mandhiri (apa aku wis nyebat karyawan?).

Aku kepengin mikir jero babagan hubungan lan gaya urip gunung ora eksklusif. Nanging nalika blumbang saka wong siji umume dihiasi karo Peter Pans lan nabrak ski umur 40 taun, telusuran kanggo hubungan sing diwasa lan sehat wiwit meh padha karo kuburan suci.

Lan banjur aku ngupaya ing kutha ski ing saindenging jagad kanthi nggoleki romantik nyata. Iki kiriman pacar saka setahun lelungan liwat telung wilayah gunung sing beda.

Angkat Ski Angkat Ketemu Sandi

Missoula, Montana

Apa sing Dikenal: Liyane nonprofit per kapita tinimbang secara harfiah ing endi wae; A Kali Nganggo Liwat; lan Snowbowl, bukit ski lokal kanthi cahya kidul sing ora bisa dingerteni lan Bloody Mary sing paling apik.

Adegan:Aku ngenteni musim gugur 2015 ing Missoula tanpa nemoni wong liya, lan aku wis siyap pasrah. Ketik angkat ski lan wong liya sing mandheg ing snowbowl, sing wis cocog karo para warga setempat nganti pirang-pirang taun lan tunggangan sing sering diambah.

Sawijining dina ing Desember, aku bengok, "Bujang!" lan ngangkat ing siji karo wong lanang siji liyane. Kita wis ngerti dhewe ing minggon sing alon nalika angkat kasebut mandheg lan mandheg. Nalika turu ing kono suwene 45 menit, ngenteni penyelamat rappel sing mati dening patroli ski, kita ngomong babagan tujuan kerja, karep, lan tujuan urip.

Sadurunge kita malah diturunake ing lemah, aku arep takon marang dheweke. Dheweke ngalahake aku.

Keuntungan: Sarjana # 1 lan aku wis sawetara wulan. Sajrone hubungan iki, aku wis ngerti banget karo komitmen-fobia sing apik kanggo nabrak ski umur. Wong jinis iki biasane bisa ditemokake ing gunung ski utawa ing backcountry sajrone pirang-pirang dina ing salju. Dheweke ora bisa mlaku nalika musim dingin, nyekeli proyek musiman musim panas suwene umur rong puluhan kanggo mbiayai pakaryan bubuk. Nalika Bachelor # 1 nyuda akeh stereotaip umum, dheweke ora bisa nyukupi apa wae (utawa sapa wae) menyang gaya urip sarjana ski sing diidoni nganti suwe.Aku rampung kanggo nemokake wong sing bakal dadi prioritas (lan luwih seneng ngoyak mangsa).

Eksperimen Swing

Wanaka, Selandia Baru

Apa sing Dikenal: Sedulur getar, garis amba Treble Cone, lan badass Kiwis.

Adegan:Aku ninggal Missoula ing musim semi 2016 kanggo ngoyak mangsa ing Selandia Anyar lan ndharat ing swarga yaiku Wanaka. Semangat kanggo ngulandara, aku mutusake nyoba aplikasi kencan kanggo pisanan. Aku cepet nemoni kabeh bahaya klasik saka Tindering kutha cilik, kalebu pertemuan ing cengkerane sing ora ana ing omah mung toko grosir karo wong lanang sing aku sengaja Superliked lan mlaku menyang telung pertandhingan paling anyar ing garis angkat.

Aku ketemu karo Sarjana # 2 nalika komentar babagan foto mabur kanthi cepet. Dheweke nate ngajak aku metu, lan aku dipesen kanggo tanggal Tinder ruangan ruangan pertama.

Kita lunga menyang Old Man Range lan sledded kanggo nggoleki papan sing sinau sing cocog. Dheweke menehi dhiskusi babagan keamanan babagan cara operasi swiwi, lan aku nyoba sepisanan - enggal nabrak sawise udakara udakara 45 detik. Aku kenek salju ngguyu, untung ora bisa ngrusak aku kanthi spektakuler. Swiwine ora kaya ngono: Aku mung golek bathi ing lereng kabeh nalika kacilakan kasebut, nyembah bolongan gearar Bachelor # 2 $ 2 lan kanthi efektif nutup lawang ing upaya kaping pindho (lan tanggal kapindho).

Sawise iku, aku mutusake nggedhekake telusuran Tinder menyang Queenstown tanggane. Aku dicocogake karo Bachelor # 3, sing truk ngalahake uga sethithik banget ngalahake supaya bisa lolos ing pas. Dheweke nyemprotake menyang Wanaka kanggo tanggal kapisan, nganggo macan kostum kanthi ngarep supaya bisa nggayuh ing pinggir dalan. Aku menehi dheweke TCTerms.

Keuntungan:Kita ndamel gerbong stasiun rada luwih fungsional menyang gisik Lake Wanaka lan gawe nedha bengi. We tanggal kanggo sisa ing New Zealand, nggawe wektu kanggo misi ski ing antarane jam wiwitan wiwitan 50-jam-minggu lan karir freelance budding. Mung visa kadaluwarsa saya ganggu karo apa sing bisa dadi romance pungkasan.

Kutha Sing Paling Mesra

Revelstoke, Kanada

Apa sing Dikenal: Terrain gunung-gunung gedhe sing cocog kanggo Rogers Pass, salju salju lan legendaris Revelstoke Mountain ResortVertikal sing gedhe banget.

Adegan:Revelstoke misuwur minangka tujuan ski musim musiman, pedunung meh 7,000 dadi gedhe nganti 2,000 wong ing mangsa. Nalika teka ing musim salju ing 2017,Aku ing pasar kanggo hubungan sing langgeng, nanging sithik aku ngerti yen aku bakal dianggep minangka ski nomad.

Aku ketemu Bachelor # 4 ing resort kasebut. Dheweke cerdas, lucu, lan skier badass - lan lokal. Kita mlebu salah sawijining tanggal sing mekar saka ski nganti bir kanggo nedha bengi. Ing kasus iki, berkembang dadi makan malam karo kanca-kancane sing paling apik, padha karo ski-kutha sing padha karo rapat karo wong tuwa langsung menyang bat. Nanging, Sarjana # 4 minangka versi lanang kanggo aku: pertengahan umur telung puluhan lan nggolek hubungan sing abadi. Pungkasane, aku ora bisa mbuktekake manawa aku isih ana nalika salju salju, lan kuwi uga.

Ora suwé, aku nyuwil tungkak ing kacilakan ski kanthi kecepatan tinggi, kanthi efektif mungkasi rune ing pemandangan Revelstoke dating. Sawise kabeh, sing dipasang karo balung sing rusak ora cara sing cocog kanggo ketemu wong lanang ing kutha ski. Yaiku, nganti aku nyabari jalur karo Sarjana # 5, salah sawijining kanca paling apik sing wis ketemu karo tanggal nedha bengi.

Sarjana Muda # 5 minangka pulih ski sing pulih mung nyoba urip profesional, lan dheweke nate nyemplungake awake dhewe ing salju salju kanggo surup srengenge sawise kerja. Duwe ngalami kacilakan ing musim kepungkur sadurunge dhewekemangsa, dheweke ngerti karepku supaya bisa mlebu gunung - apa bisa giliran utawa ora. Aku nggawa IPA Montanan supaya dituduhake, dheweke nggawa anggur abang lokal, lan kita uga ora sengajajam sing apik tenan karo trek kucing.

Keuntungan:Esuke esuk, aku jupuk saka omahlan mlayu menyang Bachelor # 4, sing ngangkat # 5 kanggo misi ski esuk. Aku mutusake manawa nalika tumpang tindih iki minangka bagean lan pertunjukan saka kutha-kutha, luwih saka aku bisa ngatasi - keputusan sing uga, sayangé, aku ora duwe pacaran sekitar 82 persen pendhudhuk lanang Revelstoke.

Pendhaftaran nggoleki grail suci sing migunani hubungane tetep, nanging aku ora nolak supaya kabeh klise menang ing kutha-kutha. Nang endi wae, ing antarane para wanita ski umur 40 taun lan lifes musiman, ana pria kaya celonone ski nggoleki pasangan patroli subuh sadurunge kita loro kerja menyang full time. Iku mung masalah sadurunge kita muter saben liyane ing gunung.

Tags: Gendakan, Montana, Olahraga Salju, Missoula, Hubungane, Selandia Baru, Kanada, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca