26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan duwe pedoman kanggo ngemas paket internal-fre?
Apa sampeyan duwe pedoman kanggo ngemas paket internal-fre?

Apa sampeyan duwe pedoman kanggo ngemas paket internal-fre?

email Email A:Packing minangka salah sawijining perkara sing dadi seni bagean, ilmu pengetahuan. Kapan aku nyoba nggawa paket anyar, amarga saya kudu ngowahi prekara, lan ujug-ujug ora bisa nemokake barang amarga ora ana ing papan "umume". Ing acara apa wae, kepiye cara nggawa kantong bingkai internal ora pati penting tinimbang sadurunge. Taun kepungkur, beban kasebut dadi bagean saka pigura, mula kudu dipikirake kanthi ati-ati. Nanging sistem penundaan saiki wis apik supaya bisa ngatasi kabeh kesalahan ngemas.

Dana Terraplane LTW


Paket biasanipun kanggo lelungan gedhe yaiku Dana Terraplane sing duwure pirang-pirang taun. Desain tas sing gampang banget: kompartemen bag turu, kompartemen utama, loro kanthong sisih njaba, lan kanthong tutup. Komponen kantong turu entuk tas turu (ing karung barang), ditambah uga apa wae sing bisa dak jepit ing kono, sing biasane celonone udan, kaos kaki tambahan, bisa uga ana paperback. Aku nyoba ngebaki kompartemen sing apik banget supaya prekara-prekara ora adoh saka ndhuwur.

Ing ruang utama, aku nyoba nyelehake barang sing abot lan cedhak karo mburi. Biasane tegese hardware sawetara: kompor lan bahan bakar, kompor, peralatan menek yen ana perjalanan. Mesthi wae, sampeyan bakal nggawa panganan sing cukup gedhe kanggo lelungan sajrone sewengi, saengga akeh wong uga kudu mlebu. Sawise iku aku nyoba nggawe barang adhedhasar yen aku ngarepake mbutuhake. Dadi sandhangan, sarung tangan, lan liya-liyane bakal entek; jaket kanggo udan udan tiba utawa kanggo istirahat sajrone istirahat cedhak. Kajaba kanggo kit pertolongan pertama. Aku uga bisa masang tenda, utawa sebagian, kurang. Kanthong sisih Terraplane nyekel bahan bakar lan botol banyu kanthi apik, dadi aku bakal nempelake barang kasebut ing kana uga barang-barang cilik liyane sing dak butuhake. Menyang tutup ndhuwur mbukak barang sing luwih cilik lan longgar: piso Tentera Swiss, sunscreen, cocog, bisa uga teropong cilik, sikat untu, kayata.

Tidur turu turu omah kuar sing ditujokake - pad turu. Kémah, yen ana ing karung barang sing dawa, uga bakal krasa diombe.

Bagian utama saran yaiku ngempel barang kanthi rapet; ing lelungan sing dawa, panganan bakal entuk jumlah volume sing akeh ruang premium luwih akeh. Aku nyandhang sandhangan kanthi rapi kaya aku bisa dadi lapisan lan lengen ora katon banget, banjur "ngaco" menyang beban. Ora mung iki bakal bisa nggunakake papan sing luwih apik, mula saya kenceng, mula ora ngalih.

Oalah, aku bakal bisa nyedhaki kanthi cepet. Mung bungkus kanthi rapet, lan simpen barang sing paling adhem cukup murah.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca