26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa panambah kamera digital sing luwih entheng saka efisiensi?
Apa panambah kamera digital sing luwih entheng saka efisiensi?

Apa panambah kamera digital sing luwih entheng saka efisiensi?

email Email A:Ya, iku pilihan angel. Contax T3 ($ 750; www.contaxcameras.com), kanthi lensa Zeiss 35mm f / 2.8 sing ora kompatibel, yaiku kamera sing seksi. Lan bobote 318 gram (luwih saka 11 ton), dadi pilihan sing apik kanggo ngemas sadar. Pandelengku dhewe yaiku lensa sing apik, sanajan ora nggedhekake, meh kabeh pertimbangan liyane.

Nanging, aku ngerti babagan utilitas lensa zoom (aku duwe sawetara dhewe), lan Pentax * ist anyar (ya, pancene yaiku jeneng) minangka pilihan sing menarik. Nalika sampeyan nyathet, uga entheng banget - 335 gram (udakara 12 ons, awak mung). Pentax adol kamera ing kit kanthi loro lensa zoom Pentax, 28-90mm lan 80-320mm, udakara udakara $ 600. Sing menehi hasil apik banget Nanging lensa mbandhingake karo Zeiss ing T3? Ing tembung, ora. Dheweke mung ora bisa, dudu dhuwit sing kaya ngono. Dheweke alon-alon, cukup abot, lan bisa uga ngemot, yen ora plastik, gelas saka kaca optik kelas rendah. Aku paling mungkin milih paling ora kanggo lensa Sigma fokus Asetrik 28-105mm f / 2.8-4.0. Nimbang sethitik luwih saka awak kamera, dadi isih kurang saka persiyapan sampeyan saiki. Regane udakara $ 200. Kanggo zoom luwih dawa, sampeyan bisa nyoba Pentax 80-320mm liyane $ 200.

Ngadhepi, nambah lensa zoom nambah bobot, saéngga ora ana cara kanggo ngrembug kesepakatan. Kajaba sampeyan ora dadi penembak serius, aku bakal melu kerja ing ngarep asli ing T3. Kamera sing apik banget.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca