22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Diwasa Ereksi Eleman ing Kali Mississippi
Diwasa Ereksi Eleman ing Kali Mississippi

Diwasa Ereksi Eleman ing Kali Mississippi

A Sepur Railway BNSF nundha dina Sabtu esuk ing Alma, Wisconsin, ngirim ewonan galon menyang Sungai Mississippi, kacarita dening Reuters. Sanajan bocor kasebut ing dina iku, papat mobil dibuwang antarane lima lan 500 gelen, sing kaping lima mbuwang 18,000 galon menyang saluran banyu.

"BNSF terus ngawasi dampak lingkungan lan nggarap adegan karo macem-macem lembaga federal lan negara sing melu," ujare wakil BNSF marang Reuters.

Perusahaan kasebut wiwit mindhah cairan sisa saka mobil sing rusak Minggu esuk. Kedadean kasebut ndhisiki tumpahan minyak ing negara kasebut dina Minggu, ing ngendi 13 mobil Railway Kanada Kanada nyerang ing Watertown, Wisconsin, nyebabake evakuasi omah-omah omah, miturut ing Star Tribune.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca