26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nggolek gilingan Gravel paling apik
Nggolek gilingan Gravel paling apik

Nggolek gilingan Gravel paling apik

Yen sampeyan manggon ing njaba Midwest, sampeyan kudu peduli karo apa sing diarani motor "gilingan kerikil"? Cara liya: Apa mancal sing bisa disedhiyakake kanggo wong-wong sing seneng numpak dalan sing ora disetujoni liwat hog lan negara petani sing diluncurake udan horisontal minangka mancal apik kanggo wong sing waras? Aku ngenteni sewulan wulan a Raleigh Tamland 1 kanggo golek.

The Raleigh Tamland 1

Tandha rega $ 1,600 minangka perkara sing sepisanan ditemokake. Kira-kira setahun kepungkur, aku ngrampungake ngomong karo limang maling mancal motor - papat kreta lan siji profesional karo penggiling sudut - kabeh padha ujar yen $ 1,000 dolar minangka terputus. Obat-obatan kasebut nyatakake ngrampok mung sepedha sing regane kurang, amarga ana risiko mung salah sawijining negara ing negara liya. Pratelan kasebut ujar yen bakal nggawe risiko rap mung kanggo pit motor sing regane ewu dolar. Dadi Tamland ora bakal ngrayu, lan bisa uga aku ora dikunci ing njaba sawetara jam tanpa dicolong. Bisa dadi komuter.

Nunggang sepuluh mil menyang coffeeshop nyengkuyung ide kasebut.Roda abot nganti cepet, nanging nalika obah, dheweke gampang gampang ban ing roket crotch kanca. Malah luwih apik, rem cakram ora bakal ngatasi masalah saya teles, lan ban 40mm sing ditrapake ing dalan banget. Sawetara taun kepungkur, nunggang sepeda ramping ing dalan gedhe sing ditarik nganggo banyu, aku bakal mandheg ing tonggone, rumangsa rodha mburi mburi, lan diluncurake menyang selokan. Aku nyoba sing padha ing Tamland lan mung maju.

Nanging apa karo tunggangan epik? Aku lan kanca-kanca nuli numpak kendhali ski kanggo bubuk ski, mula aku ora bisa ngomong sepira cepet 25-ton Tamland dibandhingake karo Roubaix 20-pound, nanging aku wis seneng banget nalika muter rong jam sawetara . Ngubur bukit sing curam, mripatku nyiram sadurunge aku rumangsa gempa utawa selir. Werna papan dawa, roda jarak dawa 1060mm kanthi lurus supaya aku bisa ngompa pedal tanpa nyekeli koper lan karo mripatku ditutup. Lan tabung endhas sing dhuwur tegese aku bisa nambah kacepetan kanthi ngrebut bar tetes, nanging nalika ngetrapake tangan ing ndhuwur bar, bali lawas saya sithik 45 tingkat. Saya suwe nitih Tamland, saya krasa maneh.

Ing salah sawijining pamitan pungkasan, aku nyuda tekanan ban nganti 60 psi lan nyoba ngrusak barang kasebut, kanthi nggegirisi jaringan tilase sing bubar dakcrit lan dibom ing rig lengkap penundaan sing apik. Ora kejutan: sepeda gunung $ 4,500 ing Tamland ora. Roda ngarep, ing mburi garpu slack sing tegar, katon ing oyod udan, ngirim aku tumbuh, lan chainring nguculi untune ing woop-de-do. Nanging ora ana sing nyuwil! Pigura nyolong lan tekanan ban sing nyuda trek dobel kerikil lan nyerep hits sing ora bisa ditrapake. Aku luwih jero menyang alas tinimbang sadurunge. Ngoyak mudhun singletrack sing ora pati ngerti yaiku pengalaman sing angel banget. Lan aku mung seneng-seneng bakal diluncurake ing dalan negara sing ora dingerteni, sing nawakake omah spin sing mudhun hipnotis.

Geeks sepeda mesthi bakal ngatasi rincian saka Tamland 1 enggal. Aku rumangsa bakal mbuktekake akeh perjanjian, menehi sawetara pesaing langsung, kayata $ 1,700 Salsa Warbird 3 utawa $ 1,380 Revolusi Giant 1. Saiki, sebutno gilingan kerikil yen sampeyan pengin - Aku melu jaran suku. Ing Tamland bisa uga paling trampil, apik, lan semangat sabanjure sing ditunggangi.

$1,600, raleighusa.com

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca