29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Aturan Disk Disc. Rh Brakes Drool.
Aturan Disk Disc. Rh Brakes Drool.

Aturan Disk Disc. Rh Brakes Drool.

Saben aku nulis babagan proliferasi lan kaluwihan rem disk ing sepedha dalan, parry naysayers parry. Kritikan umum: rem cakram ora bisa dipercaya lan finansial, luwih abot tinimbang varietas rim, ngalangi aerodinamika, sirip amarga kakehan panas, nyegah owah-owahan rodha cepet, lan mbebayani nalika ditunggangi basikal sing dilengkapi ramping amarga beda karo kecepatan sing luwih cepet lan mandheg. . Umume argumen kasebut ora bisa ditemtokake maneh.

Kaslametan wis dadi gegayuhan debat sing paling gedhe babagan teknologi, umume didorong dening para racer sing kuwatir manawa rotor sing cetha lan bisa ngobong ribut. Lan UCI ora ngrewangi masalah kasebut ing taun kepungkur kanthi gangguan. Ing wiwitan musim 2016, organisasi kasebut nyetujoni rem cakram supaya bisa digunakake ing rangking pro. Nanging sawise penunggang dipotong nalika tumpukan ing Paris-Roubaix lan nyalahake tatu ing rotor logam, organisasi kasebut nyembadani program kasebut, sanajan ana mamang manawa rotor kasebut nyebabake kacilakan kasebut. Disk sing wangsul menyang Pro Tour kanggo 2017, wektu iki kanthi sudhut bunder lan kemungkinan pangreksan nglindhungi masalah. Wangsulane minangka tandha yen, kaya utawa ora, iki uga kedadeyan.

Tujuwane umum liyane sing dakkandhakake karo cakram yaiku yen dheweke bisa ngatasi masalah sing ora ana - rem sing apik. (Duwe mudhun dalan gunung sing ora kaetung ing roda karbon kanthi reman rim, ing ngendi mandheg kekuwatan kabeh nanging ilang, aku ora bisa beda-beda.) Nanging ora mung terus ngetren prekara kasebut, ing taun iki aku mutusake supaya debat menyang tim tes kita. ing Sedona, Arizona, kanthi nawakake rong tunjangan sing spesifik - siji disk, rim liyane - kanggo umpan balik perbandingan.

Ing sisih, kita duwe Trek Domane SLR 8. Wiwit Dura Ace 9100 anyar ora kasedhiya ing wektu uji coba, iki dudu stok saham, nanging siji-sijine sing ditampa sadurunge awal taun iki. Iki dilengkapi bagean Dura Ace 9000 (kalebu remasan), nganyarke cluruter Bontrager karbon Aeolus 3, lan stok Bontrager 28 milimeter. Sepeda ditimbang 15,3 pon.

Ing sisih liya ana saham Trek Domane SLR 7 Disc, sing dilengkapi karo komponen Shimano Ultegra Di2, Shimano RS805 reman gunung-gunung hidraulik (sing dadi model utama perusahaan sadurunge diluncurake model Dura Ace 9120 lan 9170 anyar), gembong wesi, lan ban Bontrager 32-milimeter. Nimbang luwih saka rong kilogram luwih gedhe 17,6 pon.

Sanajan ora minangka perbandingan sirah sing sampurna, aku milih spek kasebut amarga minangka perwakilan realistik sing bisa dituku para konsumen. Bingkai padha, nalika roda, komponen, lan ban ing saben mancal dioptimalake kanggo persiyapan rem dhewe-dhewe. Yen ana apa-apa, macem-macem rim SLR 8 duwe kauntungan sing jelas wiwit wiwitan amarga roda karbon wulu lan bobot cahya sakabèhé.

Babagan prabédan bobot kasebut: ora kabeh dianggep kanggo cakram. Ing perbandingan langsung saka grup Dura Ace 9100 sing anyar, persiyapan cakram disk kasebut yaiku 348 gram (sekitar .75 paun) luwih abot tinimbang macem-macem rim. Dadi, ya, sampeyan isih mbayar paukuman kanggo disk, nanging ora pati gedhe. Lan manufaktur nggawe sepeda disk siap balapan sing cocog karo syarat bobot minimal UCI, saengga ora dadi masalah kanggo pembalap utawa liyane. Ing loro panguji, komponen, rodha, lan ban isih ana bedane.

Senadyan kauntungan bobote sing jelas SLR 8, para penguji ora seneng milih SLR 7. "Wong loro kepenak banget, cepet, lan cepet banget nunggang," ujare siji panguji. "Nanging aku rumangsa luwih yakin ing versi disk." Peneliti nemokake modulasi ing cakram kanthi luwih akeh lan gondho, mung sentuhan rem sing nyediakake microadjustment, nalika istirahat rim njupuk akeh gaweyan lan kurang bisa diramalake. Umume wong ngomentari babagan meksa tangan kurang saka cakram tinimbang macem-macem. Saperangan panguji malah sumpah manawa cakram digawe luwih cepet, ujar manawa bisa nyepetake kanthi luwih cepet ing bendhungan ing SLR 7 amarga tanggapan lan fakesse saéngga saya suwe saya suwe, mula tegese bakal metu luwih cepet.

Sanajan kabeh pengujian ana ing klompok gedhe, kita ora tabrakan utawa kacilakan amarga campuran rim lan disc disc. Sampeyan mung sinau kepiye carane nindakake lan nyetel tunggangan sampeyan kanthi bener.

Minangka kanggo kekiatan, cakram wis diuji patang wulan sajrone ujian tanpa getihen utawa penyesuaian. Kita uga ora nate ngalami cuaca surem, sing dakkira bakal nambah pilihan kanggo SLR 7, yen pelek karbon ing SLR 8 rumangsa kurang percaya karo udan. (Nyatane aku nemokake mengko kanggo tes.)

Sanajan iki dudu penyelidikan ilmiah, mesthine bisa ngyakinake aku maneh bathi rem cakram. Dheweke uga ngatasi klompok penguji. Malah para pelaku jalan hardcore ing grup kasebut milih disk. Ing dina sing kita tindak ing Mingus Mountain, gunung gunung sing ana 4,000 kaki sisih kulon, Sedona, ana esuk esuk kanggo bikes nganggo rem cakram. Mung model sing ora dipilih yaiku jinis rim. "Keturunan sing dawa lan nduwur? Sampeyan pengin pengin rem disc, ”ujare salah sawijining pembalap lan tester sing seneng banget. Lan aku ora krungu laporan babagan brek sing turun.

Iki ora ngomong yen SLR 8 minangka mancal sing ala. Aku nunggang luwih saka enem wulan minangka mesin dalan utama, lan pancen hebat. Aku yakin bakal nggawe karya keturunan Mingus babagan iki. Minangka kritikus, rem rem uga apik, utamane versi paling dhuwur babagan model iki. Discs mung bisa luwih apik.

Aku elinga nalika mobil ora duwe daya setir, lan kabeh wong mung apik. Nanging saiki kendharaan listrik ana ing kene, ora ana sing bakal mikir maneh. Diwenehi kinerja disk sing luwih apik, sajrone limang utawa sepuluh taun, aku mbayangake kabeh bakal bisa maneh mbalikke sepedaan nganggo rem sing rim lan geleng sirah.

Sejatine, aku wis ngeruk.

Tags: Biking Road, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca