29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Canine Pengin Shades?
Apa Canine Pengin Shades?

Apa Canine Pengin Shades?

Eh, dudu. Nanging ora ateges sampeyan kudu ngilangi sing apik.

Manungsa nganggo kacamata kanggo nyuda cahya ultraviolet - sing bisa nyebabake katarak sing ana gandhengane karo umur. Asu, ing sisih liya, duwe umur urip sing luwih cendhek lan mulane ora ngalami kerusakan sinar UV ing mripate.

Asu isih katarak, utawa surem, sesanti mendhung, nanging mesthi diwarisake, disebabake diabetes, utawa berkembang amarga terus tuwuh lensa nalika umure, ujar Inggris Inggris, dokter hewan dokter kewan. "Amarga mripat sing paling jero [ing paling umum paling gedhe] lan tungku sing luwih abot, mripate luwih teduh [dening telune] lan kurang saka sudut langsung menyang srengenge tinimbang mata," ujare Inggris.

Nanging kacamata isih bisa nulungi bocah tuwa utawa sing nandhang penyakit mripat tartamtu. Ing kasus iki, basa Inggris nyaranake Doggles, utawa kacathet asu sing dirancang kanggo kanca canine sampeyan."Asu tuwa karo katarak sing ana gandhengane karo umur bisa uga ana vokal sing luwih apik ing njaba nalika awan sing surem yen nganggo Doggles polarisasi."

Denise Lindley, minangka dokter mata ahli Veterinar, ujar asu karo Pannus, penyakit kornea, uga bisa entuk manfaat saka Doggles amarga kenaikan cahya UV. "Kasus khas bakal dadi asu ing Colorado sing minggat karo sing duwe," ujare Lindley.

Wigati: Proteksi doggle mung dadi adoh. Veterinarian James Hagedorn ujar kacamata asu ora menehi pangayoman marang lebu, mula dheweke ora bakal nulungi yen asu sampeyan gantung metu jendela mobil.

Yen sampeyan pengin mudhun ing rute Doggles, sampeyan bisa tuku pasangan saka macem-macem pengecer, kalebu Petco. DoggieShades, pengecer kacamata asap liyane, nawakake $ 15 kacamata tangan kanthi tali sing bisa diatur kanggo segawon.

Garis ngisor: asu ora butuh kacamata, nanging yen sampeyan pengin nglindhungi mripat asu lawas utawa sampeyan pengin asu nggawe pratelan fashion ing taman kasebut, ora ana sing cilaka supaya olahraga dheweke dadi kacamata.

Tags: Nyuda, Pencegahan Gangguan, Optik, Sunglass, Anjing, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca