29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin tilas tenda?
Apa aku pengin tilas tenda?

Apa aku pengin tilas tenda?

email Email A:Ana pirang-pirang kebingungan babagan panggunaan jejak sikil (iku terus banyu? Apa kanggo insulasi?). Nanging ing Gear Brain Trust, kita bisa ngilangi iki. Tapak tarub utawa tutup lemah mung mbantu nglindhungi lantai tenda saka abrasion. Iku amarga sampeyan nyemplaki tenda banjur mlebu, awak lan banter lan giliran sajrone wengi bakal nggiling kain ing lemah, kanthi nutupi lapisan anti banyu lan ing wektu bisa uga ngrusak kain. Kanthi sikil ngisor, njupuk planggaran kasebut.

Gedung Agnes Big Agnes 2


Kepiye carane iki, uga, iku pitakonan sing mbukak. Maksudku, kita biyasa nggawe tenda tanpa sikil sikil, lan aku ora bakal kelingan sing ala. Kandhang tenan rapuh, lan srengenge lan sinar UV nimbulake risiko akeh utawa luwih gedhe menyang tenda tinimbang nyandhang fisik. Isih, kanthi lemah sing angel, iki minangka cara kanggo nglindhungi investasi (kaya ngadhepi kémah ing iyub-iyub lan stake kanthi rapet supaya ora bisa dibuwang).

Nanging aku ora mikir sampeyan kudu tuku alas sikil sing dibangun. Wong krasan pancen apik. Lapisan meja murah sampeyan cocog karo tagihan; Aku biasane nggunakake sheet poliethelin sing dituku saka toko hardware. Trik yaiku mesthekake yen sikil dipotong dadi ora sithik tinimbang lantai tenda. Kanthi tembung liyane, sampeyan ora pengin sikil sikil macet saka sangisoring tenda. Yen pancen, ana udan sing tiba bakal kepepet ing tlapak sikil lan bakal muter ing sangisoring kémah.

Pilih salinan 2006 Panuntun njaba, ing toko warta saiki, kanggo dipikirake 396 produk sing diuji, kalebu kalebu pemenang penghargaan Gear of Year 2006 lan bagean review khusus wanita sing anyar.

Tags: Kandhang, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca