22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa tas ransel-eksternal gedhe isih ana?
Apa tas ransel-eksternal gedhe isih ana?

Apa tas ransel-eksternal gedhe isih ana?

email Email A:

Paket bingkai eksternal sing amba durung ngambah dinosaurus, nanging kanggo kabeh tujuan lan tujuane wis punah. Usaha serius pungkasan kanggo ngasilake paket kerangka eksternal sing kompetitif teka kaping pitu utawa wolung taun kepungkur, nalika Dana Gleason saka Dana Designs metu sawetara bingkai eksternal. Aku isih tuku sing dituku ing cedhak - kalebu kantong Dana Desain Terraplane sing dipasang ing bingkai logam sing apik banget. Kanggo ngemas akeh beban, iku sawijining bungkus sing apik.

Kelty Tioga 5500

Tioga 5500

Kelty isih nggawe sawetara bingkai pigura eksternal. Langkahé Tioga 5500 ($ 170; kelty.com) metu saka taun 1970-an, kanthi pigura logam sing kaku, sabuk empuk amba, lan penundaan sing kepenak. Kapasitas sing dipasang yaiku 5,500 inci kubik, nanging mblusukake. Sampeyan bisa nyandhet barang kasebut lan gampang nggawa liyane 1 batu persagi. Super Tioga duwe tas sing luwih apik, nanging uga sentuhan cilik. Wis ditutup $ 140 ing Campmor (campmor.com).

Cabela's (cabelas.com) uga nggawe pek pigura eksternal sing diarani Alaskan Outfitter Pack. Salah sawijining fitur sing menarik ing paket iki yaiku jinis rak sing mbungkus lan mbuwang saka ngisor bungkus. Nindakake kayu segara setengah kayu ing kana. Regane udakara $ 209, lan kapasitas sing dirating yaiku 5.300 inci, maneh kanggo interpretasi.

Lan, kanca, iku mung babagan. Prowl ngubengi paket Rancang Long-Dana Dana; sampeyan bisa nemokake sing digunakake. Wong lanang ing wilayahku duwe siji ing Craigslist $ 200.

Priksa Musim Panas 2007-2008 anyar Ing njaba Pandhuan panuku, dibungkus karo luwih saka 300 piranti anyar sing kudu diduweni. Kasedhiya ing newscast saiki.

Tags: Karpet Ranjang Lengkap, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca