29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa padha nggawe paket eksternal nganggo titanium?
Apa padha nggawe paket eksternal nganggo titanium?

Apa padha nggawe paket eksternal nganggo titanium?

email Email A:Jarene ana wong sing ngrokok soko ing dongeng iki, nanging aku ora bisa ngerti sapa. Aku mikir babagan iki, riset, disebutake, mikir babagan liyane, lan aku bisa ujar kanthi pasti manawa aku ora ngerti babagan paket pigura njaba sing nggunakake titanium lan Kevlar. Mesthi dudu Camp Trails, sing nggawe bungkus sing apik (umpamane, McKinley, $ 150; www.camptrails.com) nanging ora kaya macem-macem jinis sing sampeyan sebutake. Maksudku, iki bakal dadi pigura sing endah endah - titanium mesthi mudhun ing rega amarga ditemokake menyang produk konsumen utama, nanging tetep dadi tantangan kanggo nggawe lan welding, uga isih kalebu bahan sing cukup larang wiwit wiwitan. Produsen kerangka eksternal utama liyane, Kelty lan JanSport, padha ora duwe bungkus Ti-Kevlar ing barisan kasebut. Dina-dina iki, paket kerangka eksternal "paling apik" asring dianakake dadi model ulang taun Kelty 50th Anniversary ($ 240; www.kelty.com). Longbed sampeyan, sayang, ora digawe maneh, sing uga ala banget.

Dadi aku macet. Mbok menawa ana salah sawijining jiwa sing ngembara iki nggawa prototipe? Mungkin dheweke nggawe pak dheweke dhewe? Yen ana wong sing ndeleng utawa krungu babagan bingkai bingkai titanium, tulungake aku. Kanggo pengetahuanku, ora ana makhluk kaya iki minangka bingkai jaba kanthi bobot kurang saka papat lan setengah kilogram kanthi kapasitas ndhuwur 5,000 kubik inci. Yen ana, lan biaya kasebut kurang saka $ 1,000, aku uga pengin.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca