20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Mahal Paco Pad, Iki Wayahe Aku Ora Lengser
Mahal Paco Pad, Iki Wayahe Aku Ora Lengser

Mahal Paco Pad, Iki Wayahe Aku Ora Lengser

Kinurmatan Pad Pad,

Aku wis suwe banget bebarengan. Saiki wis patang taun, mbuwang saben wektu tangi lan turu. Ngalir kali, nabrak ing mburi mobilku, manggon ing festival musik ... Kita kabeh nindakake.

Damel, kita wis nate kepenak.

Aku elinga nalika sepisanan ndeleng sampeyan, ana sing anyar lan rapi, ing pantai ing Lees Ferry sadurunge kita mlebu ing Grand Canyon. Bos rafting whitewater lawas aku njaluk sampeyan kanggo menehi hasil pro minangka matur nuwun amarga wis pungkasan ing musim (uga kanggo ngundang dhewekePerjalanan Grand Canyon). Iki minangka katresnan ing wiwitan.

Biasane, tanggal kaping 24 dina bakal ngrusak hubungane, nanging amarga ana sebab, kimia ing antarane kita ora tau ambruk. Sampeyan didhukung aku sajrone pirang-pirang minggu ing canyon, lan aku bisa ujar yen sampeyan ana ing kana. Aku turu ing watu, oyod, lan sampah kali, lan aku ora rumangsa apa-apa kajaba kabecikan udhara-udhara. Sampeyan mbukak nyoba macem-macem posisi, lan nalika sawetara jeruk ing cooler saya surem, sampeyan mbantu kanthi nggawe shaded. Yen ora tresna, aku ora ngerti apa.

Sampeyan isih seger ing jaman dhisik - durung diremehake karo pengalaman sing wis dituduhake wiwit biyen. Aku elinga banget yen musim panas nuntun Kali Trinity lan musim gugur musim ganja sing bisa ngremehake tanduran ganja ing Humboldt. Bossku kepengin kita turu ing potong, lan sampeyan mung dadi perusahaan lan jampel, sanajan ing wayah wengi sing paling adhem. Tangi ing segara ijo, kita seneng esuk NorCal sing garing bebarengan. Nyuwun sewu kanggo ngombe kopi saka sampeyan wektu.

Apa bab sawetara taun mengko? Musim rafting iki kita ngenteni squatting ing boathouse Charlie Sands ing Jackson? Saben dina, aku teka "omah" lan macet mbuwang dhuwit sing udan ing sampeyan saka gratuit ing kali. Nanging sampeyan ora tau nggresah utawa nandhang caket. Yen ana apa-apa, sampeyan seneng ngormati kahanan urip sing luwih apik sing dijanjekake tips - anggere aku ora ndeleng mripat turu sing anyar.

Malah slamet ing wengi Hoback River, nalika wong liyo sing kurang ajar banget ing papan kemah kita. Aku eling nalika siyap turu ing wayah wengi kepingin weruh yen ana wong gila sing wis dadi bahan bakar bakal mlumpat saka grumbulan lan nyepetake sampeyan nganggo rakit lan bir. Aku nahan sampeyan ing wayah sore, uga nganggo piso aku.

Lan tampilan pasuryan agen TSA nalika nggawa sampeyan nalika nindakake - digulung lan ora peduli saka kebungkus ing Thailand - ing 2017? Nanging padha supaya kita ing kapal! Mesthi, penumpang liyane sing nyenyet amarga aku wis ngganggu sampeyan menyang tong sampah, nanging sing padha ngadili? Aku ora bakal isin sampeyan. Nubruk bebarengan ing van sewa kasebut luwih becik tinimbang mbayar kamar hotel sing apik. Sawise kabeh, pitunjuk babagan pitunjuk sajrone taun mung bakal tuku sawetara wengi ing Four Seasons.

Banjur, mesthi ana musim panas ing Rogue, sing digunakake 18 jam. Cook, rig, rakit, masak, rig, rakit, masak, lawuh-ping-banjur baleni, saben dina. Aku isih gumun amarga swara blumbang esuk-esuk nalika kanca-kanca pandhuan saya sarapan esuk. Yen ora kanggo sampeyan, aku ora bakal nggawe, lan kali saya bakal rusak.

Aku tresna sampeyan, Paco Pad. Kita wis nuduhake akeh, lan kita bakal terus nglakoni. Nanging jujur: ora kaya biyen.

Susah, aku saiki ora ana twenties. Sampeyan ngerti aku mesthi tresna sampeyan, nanging hubungan kita wis diganti. Nalika kita ketemu, aku ana ing tahap sing beda karo uripku. Sandbars grail, sudhut parkir-sudhut, lan papan-papan sing ora jelas. A bagean kula pengin aku isih wong sing. Nanging aku ora, lan nuwun sewu.

Aku duwe apartemen saiki - lan amben nyata-lan dina-dina-dina-dina-dina saka Rhonda Honda wis rampung (muga-muga). Aku ora bakal ngganti sampeyan nganggo pad liyane. Aku janji. Kita entuk perjalanan mudhun ing Salmon utama ing musim panas iki. Lan nalika nerangake layaran lan maca sci-fi, sampeyan lan aku isih ana prekara sing apik.

Nanging - bareng-bareng saben wengi — saiki wis ora ana artine maneh.

Tikar yogaku ora ana ancaman kanggo sampeyan, lan kanthi tulus dakarepake lan bisa dadi kanca. Percaya marang aku, isih durung ana peralatan liya sing luwih dakkarepake nglampahi dalan utawa kali nganggo kali. OK, mungkin pers Perancis. Saiki, ngaso gampang ing lemari lemari. Sampeyan wis entuk.

Nduwe katresnan, z, lan rereget,

Sam

Tags: Grand Canyon, Sungai, Perawatan Kayu Putih, Aksesoris Bag Tidur, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca