29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Dokumen Denmark Ujar Riis Knew About Doping
Dokumen Denmark Ujar Riis Knew About Doping

Dokumen Denmark Ujar Riis Knew About Doping

Laporan sing diluncurake dening Badan Anti-Doping Denmark (ADD) ing Selasa, ujar manawa mantan pemilik Tinkoff-Saxo, Bjarne Riis ngerti babagan doping ing timnya, sing menang dadi 1996 Tour de France, VeloNews laporan.

Laporan 97 kaca nuduh Riis kanggo nyengkuyung anggota timnya - kalebu Tyler Hamilton, Bo Hamburger, Michael Rasmussen, lan Jörg Jaksche - supaya ora bisa. Dheweke lolos larangan amarga ukum watesan wis entek.Dokumen kasebut ujar manawa Riis ngerti babagan utawa nyengkuyung doping sistematis sajrone pirang-pirang taun.

Penafian anyar iki liya ing pirang-pirang kiriman doping profil anyar sing anyar ing olahraga balap profesional, kalebu mantan siklus pro Nicki Sorensen ngakoni kanggo doping awal karier ing Senin.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca