29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • David Goggins Nulis Rencana olahraga kanggo Dhuwur Kekukuhan
David Goggins Nulis Rencana olahraga kanggo Dhuwur Kekukuhan

David Goggins Nulis Rencana olahraga kanggo Dhuwur Kekukuhan

Memoir anyar David Goggins, Ora bisa Sakit Aku, ditulis minangka bagean manual pandhuan, nanging bukaan mbukak sawetara saran sing ora jelas kanggo jinis sing luwih dikenal kanggo menehi pitutur marang kita, kita mung kudu sinau supaya tresna: alus yen sampeyan bakal mati tanpa nyadari potensial sejati. ” Iki ringkesan global Goggins. SEAL sing pensiun wis nglampahi rong puluh taun kepungkur kanggo nyinaoni watesan njaba saka kinerja manungsa, loro minangka anggota Operasi Khusus lan pelaku olahraga ketahanan. Nanging entuk résumé sing dibutuhake kanggo ngatasi bocah sing nyiksa, pembunuhan ing kulawarga, rasisme gedhe ing kuthane Indiana cilik, cacat sinau, obesitas, lan liya-liyane - katalog alangan sing bisa uga dirasakake kanthi komik yen ora kabeh bener. Kanggo slamet, Goggins nemokake kekuwatan sajrone neraka - kanthi harfiah, yen sampeyan ngetung telung putaran kanggo nyoba Minggu Ninggali SEAL Hell - lan ora percaya yen ora angel mental. Kita nelpon Goggins ing Avalon, New Jersey, ing ngendi dheweke wis ngrampungake latihan esuk esuk saben dinane.

"Gaya uripku, cara nindakake kabeh, iku dudu kanggo kabeh wong. Aku ora pengin mbuwang wektu sampeyan. Aku njaluk wong supaya bisa golek awake dhewe. ”

"Aku mungkasi nerbitake buku. Aku duwe tawaran apik, $ 300,000. Aku wis siyap kanggo mlebu, lan aku kaya, Sampeyan ngerti apa? Yen ana wong sing kudu menehi $ 300,000 saiki kanggo maca buku kasebut, aku bakal menehi dheweke menyang neraka.Dadi aku ora dipateni. "

"Sampeyan butuh dhasar sing apik kanggo miwiti urip. Pendhaftaran dhasar dadi apik banget. Aku duwe bapakku sing nesu, lan ora kaya salju salju saka ing kono. Bapak ibuku dipateni. Aku weruh ana bocah cilik sing dipateni. Aku duwe kulit putih ing kulit saka stres. Nanging ngono Aku ora menehi kertu kertu gratis-kunjara-gratis. Aku sadhar liwat lelaku ing urip apa sing bisa kita lakoni. Kita duwe kabeh alat sing dibutuhake kanggo pikiran. "

"Aku ora mulih sekolah. Siji alesan yaiku cacat sinau sing nyebabake aku dadi saya mundur. Nalika aku umur 17 taun, ibu njaluk layang ujar manawa aku bakal metu. Aku kudu ngresiki. Aku lunga menyang pangilon ing jedhing lan nyawang aku lan weruh yen badut. Aku ndeleng masa depanku, lan iku ora apik. Aku dakkandhakake kanthi banter. Yuta yuta cuss.Aku percaya yen golek katentreman, sampeyan kudu gelem golek perang karo awake dhewe.

"Aku umur 23 taun nalika metu saka Angkatan Udara.Aku lunga saka 175 pon dadi 297. Aku entuk pakaryan minangka eksterminator. Aku saiki 43, lan gampang banget yen isih 300 kilogram lan nyemprot kanggo lipas, ora ngerti apa sing ana ing njero aku. Aku rumangsa paling medeni. "

"Aku entuk radhang paru-paru nalika pisanan latihan SEAL. Kaping pindho liwat, Aku patah patella langsung sadurunge Minggu Minggu. Aku lunga rong minggu maneh karo nyuluk. Yesus. Yaiku nalika nyadari awakku bisa ngatasi luwih akeh tinimbang sing dakkarepake bisa manungsa. Pikiranku dibukak. "

Sampeyan bisa duwe kabeh sing dikarepake ing urip, nanging yen sampeyan ngeculake perkara sing migunani kanggo sampeyan, sampeyan bakal bisa lolos saka iku.

Pikiran minangka ekualiser gedhe. Aku ora saka khusus. Apa sing beda karo aku yaiku, yen aku kepengin ngerti. "

"Sampeyan bisa duwe kabeh sing dikarepake ing urip, nanging yen sampeyan ngeculake perkara sing migunani kanggo sampeyan, sampeyan bakal ora bisa lolos. Sampeyan bakal nyoba ngebaki kekosongan kasebut - kabeh balapan, barang-barang material, apa wae. Sampeyan ora bisa ngisi kekosongan. "

Akeh wong duwe sebab kenapa ora bisa.Apa sampeyan ireng, putih, wungu - ora masalah. Dadi aku crita marang kabeh wong. Sanget ngasorake aku ngomong babagan carane bisu, ngapa saya nesu, kepiye saya ora sabar, kepiye aku ora lemak, nanging nggawe wong ngomong, "Wah, wong, aku ora duwe alesan."

"Aku ora percoyo kabeh ndandani cepet iki.Aku percaya tetep fix kasebut.

"Aku nyebut Badwater Badhe 135 panitia ultramarathon Chris Kostman munggah Rebo. Aku nyoba nambah pengalaman SEAL, nanging Chris ora ngrungokake. Aku ora mbukak luwih saka 20 mil luwih saka setahun. Dheweke kandha karo aku, 'Ana rong klompok sing cocog, lan ana ing dina Sabtu.' Dadi aku telung lan setengah dina kanggo siyap balapan 24 jam. Iki ing taun 2005.Saiki aku wis nglakoni luwih saka 60 ultrasNanging, isih ana rasa nyeri paling ala sing aku alami sajrone uripku. "

"Urip ora grapyak.Urip ora mesthi seneng. Sampeyan kudu entuk keuntungan taktik ing wayah esuk, sing tegese bangun, mbukak cepet, pindhah menyang gym, nindakake prekara sing nyiapake.Sampeyan pengin miwiti menang esuk sampeyan.

"Rutinitas saben dina yaiku: aku mlayu, aku menyang gym, lan Aku babagan nganti rong, telung jam.Aku ora luput rong dina suwene nem taun kepungkur. "

Aku ora gedhe ing wong akeh banget. Aku pancene gedhe ing wong sing bisa fokus ing tugas sing wis dikepengini. "

"Motivasi cuwilan. Amarga yen sampeyan ana ing kahanan sing angel, motivasi bakal ilang. Saiki 69 derajat ing njaba, srengenge srengenge, sithik sithik. Aku entuk TV sing apik ing ngarepku. Yen sampeyan bakal nonton video motivasi ing lingkungan iki, bocah, sampeyan bakal mikir sampeyan minangka badass. Sampeyan saiki wis motivasi. Nanging apa sing kedadeyan nalika sampeyan metu saka lingkungan sing becik iki?Urip kudu cenderung dadi cerah sing sampurna supaya sampeyan bisa motivasi. Nanging yen sampeyan didorong, aku njamin sampeyan bakal nemokake cara. "

Muga-muga ana tembung liyane kajaba disiplin. Disiplin dadi gampang banget. "

Tags: Lingkungan, Atlet, Artikel Stack, Kesehatan

Share Karo Kanca-Kanca