29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Pemanas Tangan Sing Gunakake Dhewe kanggo Pilihan Alternatif sing Bisa Digunakake maneh
Pemanas Tangan Sing Gunakake Dhewe kanggo Pilihan Alternatif sing Bisa Digunakake maneh

Pemanas Tangan Sing Gunakake Dhewe kanggo Pilihan Alternatif sing Bisa Digunakake maneh

Minggu iki, kita mindhai dhaptar laris Amazon kanggo pamanasan tangan sing bisa digunakake maneh, banjur narik ulasan sing paling migunani lan kuoso kanggo saben wong.

Pemanasan Tangan Refillable Zippo ($ 15)

Tangan iki luwih anget iku barang sing apik banget. Nalika metu ing hawa kadhemen umume mung nganggo klambi kanthi anget, nanging aku ora butuh pemanas, mula panggunaan utama kanggo aku yaiku ing kahanan darurat. Aku nyerang aku luwih dipercaya tinimbang pemanasan tangan plastik lan bahan bakar bisa uga digunakake kanggo ngobong geni ing kahanan darurat. "

Tuku Saiki


Elitip 510mAh Tangan Panglian Keuntungan EnergyFlux ($ 24)

"Aku nandhang sindrom Raynaud, tegese driji saya putih sanajan mung suhu sithik. Aku runner sing seneng banget lan utamane duwe masalah karo driji saya kesusu sawise roto. Tangan iki luwih anget wis nulungi. Aku nyimpen ing mobil, dipasang menyang inverter supaya baterei mobil ngetren nalika aku nyopir. Aku ngalih saka tangan siji menyang tangan liyane supaya drijine ora lara nalika mulih. Logam anget ngusir driji menyang driji luwih becik tinimbang nahan ing ngarep hawa panas sing metu saka mesin pemanas mobil. "

Tuku Saiki


Panas Tangan Panas HotSnapz ($ 22)

"Aku bungah banget iki! Aku wis dadi pemanasan tangan sing bisa digunakake maneh nalika bocah lan sengit mikir nggunakake. Iki bisa uga ora tetep anget sedina, nanging adoh lan adoh luwih becik tinimbang ngisi dharatan mung supaya tangane anget. Sawise diaktifake, aku bakal nemokake yen dheweke tetep anget, yen ora panas, paling ora sawetara jam sajrone sampeyan nyimpen ing kanthong utawa sarung tangan terisolasi (lan ngreset nalika ngombe ing banyu]. "

Tuku Saiki


Pemanasan Tangan Gunakake Tenheart maneh

"Aku mung mikir babagan efektif gizmo cilik iki yaiku! Dadi panas amarga 15 detik utawa kurang. Suwene bisa nganti pirang-pirang jam (paling ora nem ing mangsa panas sing paling murah) lan biaya cepet banget. Aku wis ora digunakake minangka pasokan listrik amarga aku duwe prekara liya, lan iku dudu sing dak tuku. Nanging kanggo piranti pemanasan pribadi, aku ora bisa nyetop kanthi cepet! "

Tuku Saiki


Pemanasan Tangan sing bisa dicabut Zippo ($ 27)

"Aku wis nyoba sawetara pamanas tangan listrik lan kurang seneng. Batréné ora bakal suwe, utawa mung nuli kerja sama sawise sawetara panggunaan. Aku nganggep merek Zippo bakal ditembak bab iki apik tenan. Legit papat panas jam kanthi papan sing paling dhuwur! "

Tuku Saiki

Tags: Sarung Tangan, Kemah, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca