28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Montor motorbike Anyar, Murah-Murah-Murah Diamondback
Montor motorbike Anyar, Murah-Murah-Murah Diamondback

Montor motorbike Anyar, Murah-Murah-Murah Diamondback

Nalika kita nyemak Diamondback Haanjo taun kepungkur, kita seneng karo mancal nanging diwenehi pilihan karbon. Kanggo 2017, Diamondback njawab pesenan kita karo seri Haanjo Carbon.

Ora mung ngrusak mancal asli ing serat karbon, kanthi wigati Diamondback mutusake nolak bingkisan rada rada kanggo ngresiki ban. Dadi, Gear of the Open U.P. sing menang taun iki, Haanjo Carbon bakal nampung loro rodha 700c kanthi ban kulit, uga rodha 650B nganggo karet ukuran. Sing njupuk sepisanan sing wis bisa digawe serba canggih lan ndadekake piso Swiss Army sing bener, bisa ngatasi kabeh saka klompok cepet menyang trotoar kanggo singletrack sing entheng.

The Haanjo Carbon dilengkapi telung model, Trail ($ 3,100) lan Comp ($ 2,500), sing dilengkapi karo gembong 700c Hed Tomcat lan ban 40wal Schwalbe G-One, lan EXP ($ 2,300), kanthi 650B Tomat lan Schwalbe 2.1 inci Karet Smart Sam. Sing terakhir berorientasi menyang wisata petualangan lan pengepasan mancal, lan saka apa sing kita ngerti Diamondback duwe kampanye metu kanggo promosi kaya ngono, nggawe dhaptar liyane ing dhaptar perusahaan sing terus-terusan menyang game rereged. Sanadyan kita luwih seneng nyoba model sing lemu, nanging ora ana ukuran, mula kita wis nunggang Dalan model kanggo sawetara wulan wae. Kita saiki lagi golek proses saka rodha karet lan karet sing lemu, kalebu sing paling apik tenan WTB Horizon Road Plus, kanggo mbandhingake.

Yen seneng karo Haanjo asli, kita pancen seneng banget versi karbon iki, sing 1,5 kilogram luwih entheng tinimbang model aloi(20.3), luwih tundhuk ing dalan, lan, mesthi luwih seru maneh babagan reresik ban. Bingkai kasebut isih nduweni rasa aneh, amarga ana ing segitiga ngarep gedhe (gedhe kanggo paket lan panyimpenan) lan tabung sirah sing dhuwur. Nanging tabung ndhuwur iku pancen kaget, mula aku kepeksa nyelehake batang sing luwih dawa kanthi ukuran 56 supaya entuk rasa mandheg lan mantep. (Aku numpak 54 utawa 55 ing paling gedhe sepedaan dalan.) Ana dalan internal kanggo tampilan resik lan perlindungan saka unsur, lan kabel ora nutul ngganggu ing pigura kaya sawetara sepedha. Kita uga seneng karo telung bos botol banyu lan dipasang kanggo feeder.

Spek ing model Trail paling apik dipilih, kanthi reman hidraulik Shimano Ultegra lan drivetrain sing hard-to-beat (sanajan kita luwih seneng milih crank sing cocog tinimbang SRAM sing luwih murah sing diwenehake). Hoops HED sing gampang dipasang tubeless. Roda mlaku lancip nanging ora persis utawa entheng, mula bakal dadi prekara sing sepisanan dianyarake.

Kayata asli, Haanjo Carbon wis nggawe gaweyan gampang kabeh sing bakal kita lakokake. Ing 5.000 kaki, reged-munggah rereget, aku wis rumangsa kepenak bisa ngrasa kaloro uga ngrasa lan uga bosok lan kendhali yen permukaan bakal eroded lan longgar. Ing trotoar, ora cepet kaya roadie standar, nanging pola undakan cilik-blok ban G-One cepet-cepet cepet banget. Lan liyane saka apa wae, karbon Haanjo minangka turunan sing dipercaya banget, kanthi roda rodha sing dawa lan dirasakake. Aku wis nyemplung gunung-gunung dalan geni sing jarak enem mil sak suwene cepet, aku bisa numpak sepedha gunung lan uga nglewati gunung turunan ski sing dituripake nanging sanjabane luwih percaya tinimbang karo mancal motor. Lan ya, rem cakram hidraulik minangka faktor penting kanggo kejatuhan mudhun Haanjo.

Diwenehi katon tajam karo Haanjo Carbon lan rega regane, angel golek kesalahan ing mancal kasebut. Iki minangka jawaban saben wong menyang Open UP - siji-mancal-quiver sing sampurna kanggo roadyous petualangan.

Tags: Bike, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca