29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Mbebasake Ilmu ing mburi Pengaturan Peningkatan Prestasi
Mbebasake Ilmu ing mburi Pengaturan Peningkatan Prestasi

Mbebasake Ilmu ing mburi Pengaturan Peningkatan Prestasi

Ing taun kepungkur, kita ndeleng paling ora setengah rolas perusahaan sing diluncurake (utawa luwih asring nggawe sandhangan wong akeh) sing diduga ndadekake latihan luwih efektif. Sing ora kalebu sandhangan, kaya produk saka Hexoskin, Athos, lan OmSignal, sing ngawasi vital sampeyan kringet. Ora, merek anyar iki nyatakake barang-barang kasebut bener-bener nambah kualitas olahraga sampeyan, nyuda kemungkinan cedera, lan mbenerake wujud.

Nalika isih nggegirisi kasebut, banjur nyisipake ide kasebut, penting kanggo dicathet manawa sandhangan iki kabeh digunakake ing prinsip sing beda-beda. Mangkene scoop ing ngisor potong paling anyar saka klambi super, kalebu sawetara sing dites kanggo aku.


Kymira Sport

Kymira ngaku kaos legenda inti 2.0, top Pro, lan kaos kaki Infrared Compression bakal nambah sirkulasi, oksigenasi jaringan (udakara 20 persen), lan metabolisme selular, ditambah uga menehi rasa nyeri, berkat "teknologi infra red" sing dipasang ing kain. "Kain kita njupuk energi sing mbuang lan banjur diowahi kanthi gelombang gelombang tartamtu sing wis kabukten duwe efek sing migunani ing awak sampeyan. Intine ndaurake energi maneh menyang otot lan menehi superkaca, "sawijining kaca penjelasan ilmu maca.

Sing kaya swarane penjelasan ing mburi peralatan komprèsi tradisional. Lan iku persis apa leggings, klambi, lan kaos kaki sing dirasakake nalika aku nyoba. Dheweke nyenyet kulit, ora kepenak, lan anget - sing khas kanggo pengalamanku sing mlaku nganggo klambi komprèsi. Aku ora weruh apa-apa mupangat tambahan teknologi teknologi infèksi kasebut.

(Aku uga kudu nyathet yen akeh tuntutan sing digawe saka merek nganggo komprèsi tradisional ora diremehake. Umume produsen gear bakal menehi pitunjuk marang barang kasebut supaya luwih cepet, nalika bisa nyuda kacilakan lan cepet pulih. Nanging meh kabeh sinau wis ana. nedahake, siji-sijine keuntungan sing ditrapake saka nganggo sandhangan kompresi bisa digunakake nalika ngleksanani, ora sak suwene. Bisa uga bakal cepet, nanging prabédan bisa andhap asor, lan mekanisme sing ditindakake isih durung ditemtokake.)


Babak 1st

Babak kaping 1 menehi "GiwangDNA"Teknologi:" Liwat pangiriman oksigen menyang energi ototDNA bisa mbatesi lemes, nambah kacepetan, kekuatan, tenaga, lan ketahanan. " Perusahaan kasebut nyatakake yen bit graphene, titanium, aluminium, salaka dadi lemah banjur "dimuat langsung menyang inti" kain sandhangan. Perusahaan liyane, kayata Celliant lan Holofiber, wis ngasilake serat sing padha, lan 1st Round malah nyinaoni studi sing ditindakake ing loro teknologi kasebut minangka bukti yen kerjaneDNA. Nanging minangka Digest Consumer cathetan, panliten kasebut minangka ukuran cilik lan ora ditinjau kanthi sebilangan. Secara ringkes, ora ana sing buktine yen bahan kasebut bisa ngirit energi sing dienggo banjur menehi maneh, kaya sing dakripta saka manufaktur.


Opedix

Opedix ngiklanake produk minangka "gear kesehatan kinetik," lan efek kasebut katon nyata tinimbang liyane. Aku nyoba kathok ketat dobel Dual-Tec 2.0 and lan klambi Blade-Tec 2.0 V-Neck nganggo rong hawa sing adhem.

Idea yaiku sandhangan kasebut luwih kenceng ing garis-garis tartamtu kanggo nyedhiyakake dhukungan tambahan. Mesthine kaya aku ngrasakake kinesio-tape sawetara strategis: Aku ngerteni tugging cahya sing njaga lutut ing keselarasan sing tepat. Apa bisa tugging mung tumindak minangka pangeling kanggo menehi perhatian marang bentukku? Mesthine, nanging aku duwe rong sing apik banget kanthi kathok ketat. Aku ora weruh efek sing padha saka klambi, nanging bisa uga yen aku nindakake apa-apa sing luwih fokus ing ndhuwur.

Iki wis dadi celonone sing paling disenengi, nanging kinerja dhuwur diwenehi rega: klambi kasebut regane $ 125 lan rega kathok ketat $ 225. Dadi, nalika aku seneng banget babagan Opedix kaca panjelasan ilmu, sing nggawe pangerten luwih apik tinimbang sing saingan, produk iki paling apik kanggo atlit serius utawa wong sing duwe penghasilan sing apik.


Antelop

Ing spektrum sisih liyane, ana Antelop. Perusahaan busana fitness Jerman mung nglakokake kampanye akeh wong sing sukses kanggo setelan latihan olahraga superhero-esque. Elinga sabuk abs ing '90an sing digunakake elektrods ((miturut teori) kejut sampeyan dadi enem bungkus? Inggih, iki sejatine versi lengkap-awak, kajaba super fleksibel lan dirancang supaya bisa digunakake nalika digunakake.

Saman kasebut duwe elektrod sing ditanem ing kain supaya bisa micu kabeh kelompok otot utama, lan baterei lan antena sing ana ing njaba. Sampeyan ngontrol latihan sampeyan saka aplikasi smartphone. Mesthine ngidini sampeyan entuk luwih akeh saka saben latian sampeyan, kaya awak ndhuwur nalika joging utawa olahraga punggung nalika sepedha. Perusahaan kasebut nyatakake setelan kasebut ngaktifake "luwih saka 95 persen potensial otot (berbanding 70 persen sajrone latihan sing konvensional)."

Iki minangka tuntutan gedhe, lan nalika Antelope ujar manawa duwe prototipe, mula ora gelem ngirim menyang California ing wektu iki. Yen aku lunga menyang Jerman ing mangsa ngarep, aku bakal nganyari sampeyan.

Tags: Busana lan Klambi, Desain lan Tech, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca