20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Rem disk urip kaya Hype
Rem disk urip kaya Hype

Rem disk urip kaya Hype

Ora ana teknologi sepeda dalan paling anyar tinimbang debat disk.

Para tradisionalis lan sawetara pembalap ujar manawa disk ing bikes dalan ora perlu, pratelan teknologi minangka solusi kanggo masalah sing ora ana. Dheweke ujar manawa cakram nambah komplikasi, bobot, lan seretan aerodinamik. Malah ana sing padu mbebayani.

Para penasehat ukum manawa disk menehi daya ngerat lan modulasi luwih relevan karo kalender. Dheweke ujar manawa kerusakan saka tenaga rem saka rim akeh banget nambah safety rodha, utamane ing rodha karbon sing bisa gampang gagal nalika kapapar karo panas sing digawe saka rem. Lan, para proponen bakal ujar, ing kahanan udan, ing pérak sing rim bisa nggegirisi, cakram tepat lan dirasakake.

Nanging ora mbantah manawa teknologi nyebar. Sawise diluncurake rem dalan cakram taun kepungkur, loro SRAM lan Shimano saiki duwe pirang-pirang model, kanthi versi hidrolik lan mekanik lan pilihan rega sing beda-beda. Lan nalika disk ing bikes dalan dadi istiméwa ing 2014 (mung enem saka 32 sepeda tes ing tes taun pungkasan), produsen padha nggunakake teknologi ing taun ngarep. Ing Interbike, meh kabeh perusahaan mancal nuduhake paling sethithik siji utawa rong model dalan cakram kanggo 2015. Lan sawetara merek, kayata Spesialis, malah nempatake motor ing ndhuwur balapan sanajan kasunyatane pembalap ora bakal bisa. nggunakake saiki wiwit UCI durung disetujoni teknologi kasebut.

Saka sing wis dakdeleng nganti saiki, sing kalebu wektu ing loro bikes diteliti ing kene, Colnago C-59 nganggo cakram hidraulik Shimano, lan setengah model disk liyane, kita yakin manawa rem disk minangka masa depan kanggo sepedaan sepedha dalan .

Kita wis nunggang loro Pinarello Dogma 65.1 Hydro, dilengkapi TRP Hy / Rd, lan Spesialisasi S-Kerja Roubaix SL4 Abang khusus, kanthi disk mekanik Avid BB7 Road SL, luwih saka sangang wulan. Loro bikes iki - siji pembalap lengkap, siji liyane model ketahanan - bisa uga ora nggawe perbandingan sing sampurna, nanging diskon awal bisa nggabungake. Lan mbalikke, kita wis nyoba teknologi ing rong macem-macem jinis sepeda amarga menehi kesempatan kanggo nemu disk ing kahanan sing luwih wiyar.

Pinarello Dogma 65.1 Hydro

Sawetara sepedha bedo kaya Dogma, sepeda sing ditunggangi Chris Froome kanggo kamenangan ing 2013 de de France. Sanajan model kita duwe disk lan Briton ora, padha banget, nggunakake serat karbon paling dhuwur ing perusahaan lan nahan desain asimetris merek dagang Pinarello. Asimetris kurang katon ing kene amarga, nalika sisih sisih drive luwih gedhe kanggo ngatasi stres drivetrain, sisih mancal sabalikna saiki bisa dikendhaleni kanggo ngatasi kekuwatan tambahan sing ditindakake dening rem cakram. Tandha Pinarello liyane, garpu Onda berombak, uga diresiki lan diresiki ing versi iki, sing kita rumangsa ndadekake sepeda kasebut katon luwih apik. Kanthi rampung ireng gloss sing ditetepake kanthi mung sawetara petunjuk saka ceri abang, Dogma iki minangka salah sawijining bikes paling disenengi ing kabeh tes kita.

Penguji kita dilengkapi karo komponen komponen Shimano Dura-Ace Di2 kelas sing unggul, kanthi akurasi lan kepastian sing ana ing ndhuwur pasar. Batrine didhelikake ing postingan kursi gaya, merek paling umum, lan sistem batang karbon lan bar terpadu ora mung nggumunake lan ergonomis, nanging uga nutupi saluran kanggo rute kabel internal sing cerdas ing kokpit.

Ora kabeh mancal kita cocog karo pedigree sing bisa menang Tur. Roda Visi 30, khusus, makarya, nanging roda aluminium sing luwih abot kanggo bingkai karbon premium kaya iki, sing uga misuwur amarga ngrasakake dalan, kaya nglengkapi jas kulit ing dina nyoba nalika nganggo uji coba. Mickey Mouse kuping tinimbang helm aero. Kita tresna marang ekstra saka klompok Continental 28mm, nanging maneh minangka pilihan aneh, sing digabungake karo roda, dheweke nggawe percepatan alon lan apik.

"Yen Roubaix nitih kaya versi sepeda saka mobil BMW rally, Pinarello minangka Jaguar XK. Pancen mandhiri, apik banget lan masculine. "

Banjur ana rem TRP Hy / Rd, sing mungkin dipilih amarga ora ana jinis Shimano utawa SRAM ora siap produksi nalika Pinarello wiwit ngirim Dogma Hydro. Sing ora ujar yen TRP luwih sithik; panginten iki minangka desain sing cerdas. Hidrolik dipasang ing caliper rem, ngilangi risiko umpluk ing garis, lan tumindak kasebut nganggo kabel mekanik standar supaya sampeyan ora diwatesi karo merek utawa model lever. Rem terus sak suwene tes, sanajan panguji umume rumangsa rada kekurangan tenaga dibandhingake hidraulik SRAM lan Shimano sing wis dicoba.

Sembarang bantahan surut ing dalan, ing endi Dogma kaya mesin sing diurmati kanthi apik. Kayadene kabeh Pinarellos sing ditunggangi sadurunge, Dogma iki duwe dalan sing jelas lan licik ora kaya merek liyane. Yen Roubaix nitih kaya versi sepeda saka mobil BMW rally, Pinarello yaiku Jaguar XK. Pancen mandhiri, apik banget lan masculine lanang. Geometri dawa lan cendhak, kaya sing dikarepake ing pembalap, lan sepedha kasebut nggawe kaya Valentino Rossi ing pojok.

Nalika sampeyan ngormati nunggang sing misuwur, kita ora bisa ngrewangi manawa bagian-bagian kasebut nyepetake sepeda. Pesawat setir rodha luwih saka kilogram sing luwih abot tinimbang sing ana ing Roubaix, sing nggawe mancal kasebut rumangsa ora ana gandhengane. Ing salah sawijining titik, kita nyapu ing hoops Spesialisasi lan, yen Dogma urip. Pilihan rodha yaiku salah sawijine sing bisa kita deleng ing jangka panjang - sawise kabeh, pilihan hoops disk siap saiki nganti taun iki. Banjur maneh, udakara $ 13,000 kanggo mancal kasebut kaya sing diuji (lan $ 5,300 kanggo set pigura dhewe), siji kudu ngarepake kesempurnaan, lan ora ana mancal super karbon bisa dianggep sampurna 17,5. Ing pangerten kasebut, Dogma Hydro minangka mancal sepisanan, lan bagean ora padha karo kualitas pigura sing luar biasa. Jeksa Agung bisa ngetokake bakal mundur ing taun iki minangka spektrum rem lan gembong sing kasedhiya (sanajan ing 900 gram kanggo pigura, iku uga bener yen Dogma ora bakal dadi sepele paling entheng, ora ana bagean apa wae).

Lan kanggo mbuwang petungan sing ora bisa diarepake amarga rega mripat: Yen sampeyan serius babagan Dogma, biaya ora bakal dadi. Yen dhuwit bisa nganggu sampeyan, Pinarello bisa uga ora kanggo sampeyan. Elinga, ora ana sing ngeluh babagan biaya Lamborghini.

Spesialisasi S-Kerja Roubaix SL4 Abang khusus



Roubaix minangka sepeda beda saka Dogma, sing dibangun dening salah sawijining merek bike paling apik (diwaca: paling eksklusif) ing saindenging jagad lan direkayasa ing babagan geometri "ketahanan". Iki tegese rodha rodha lan rantai tetep luwih dawa tinimbang ing Dogma, krenjang ngisor luwih murah, lan tabung sirah luwih dhuwur, kabeh padha karo numpak sing luwih santai lan stabil.

Wiwit diwiwiti, Roubaix wis ditetepake dening sisipan Zertz, elastomer sing dibangun ing garpu lan lenggahan tetep kanggo nyerep getaran dalan, lan saiki isih ana, sanajan ing desain bolt anyar sing kudu nggawe layanan luwih gampang. Spesialis wis uga nggabungaké elastomer menyang postingan jog CG-R, sing nambah luwih akeh deflection. Lan mancal kasebut, duwe pinggir sing bisu, luwih lembut tinimbang Dogma ing dalan bali sing rutted, sing ditutup ing sisih lor New Mexico.

Apa sing disenengi babagan Roubaix iki, yaiku, nalika luwih kepenak lan luwih gampang ing mburi tinimbang bikes balapan kaya ing Dogma, ora clunky, "wong tuwa". Dibangun saka serat karbon kelas paling dhuwur, Roubaix SL4 luar biasa entheng lan nyenengake, lan pilihan bagean-kalebu komponen SRAM Red, kokpit lan srengenge topeng, lan ekstra roda-merek omah Roval 40 Roda Rapide CLX - kabeh orientasi kanggo kinerja lan kacepetan. Nyatane, rodhane sing ringan iki, kanthi profil domain sing wiyar, bisa uga minangka conto teknik sing paling apik ing sepeda motor lan sawetara roda cakera paling cepet sing ditunggangi.

"Ora kaya struktur biaya unapologetik Pinarello, Spesialisasi demokratis. Yen sampeyan ora bisa tuku model paling dhuwur kanggo $ 8,500, ana limang versi Roubaix Disc, kabeh karbon, nganti $ 1,950. "

Kaya Dogma, Roubaix minangka korban awal ing disk, amarga model Red 22 Hydro sing teka karo mancal kudu bali amarga Kelingan SRAM. Perusahaan kasebut ngganti cakram mekanik Avid BB7 Road SL, lan, sanajan ora ana gangguan, kita ora duwe masalah liyane. Wiwit musim pungkasan, versi hidraulik SRAM, sing duwe kekuwatan lan modulasi luwih akeh tinimbang mekanik, wis direkayasa maneh kanggo ngatasi masalah kasebut. Nanging kita malah milih disk mekanik Avid liwat sekelompok rem kanthi rim kanggo gampang relatif lan reme.

Mangkene carane menehi ciri Roubaix kanthi gampang: gampang. Kita rumangsa aneh sawise nunggang Dogma, duweke tabung endhas sing dhuwur, nanging yen dikepungake ing posisi kasebut, bobote sepeda lan roda cepet menehi sensasi dadi luwih akeh tinimbang Dogma. Setir ora cepet kaya Dogma, nanging banjur sepedha motor sing mantep lan padhet kaya titik Roubaix. Kita milih tata cara ngukir, ngukir tata krama Dogma liwat sudhut lan keturunan angel, ing endi Roubaix rumangsa luwih tentrem. Nanging ing sisih liya, krasa kaya sepeda sing bisa sampeyan plough ing sedina muput.

Ora kaya struktur biaya unapologetik Pinarello, Spesialisasi demokratis. Yen sampeyan ora bisa nyedhiyakake model paling ndhuwur $ 8,500 (sing bakal tambah dadi $ 9,500 kanggo 2015), ana limang versi Roubaix Disc, kabeh karbon, nganti $ 1,950. Sampeyan ora entuk bobot, roda cepet, utawa komponen bledosan sing padha, nanging sampeyan isih bakal entuk manfaat saka geometri lan teknologi mangan, uga entuk bathi rem disk.

Garis ing ngisor

Mbandhingake Dogma ing Roubaix kaya ngiseni a Ducati 899 nglawan a Monster- mesin apik banget, mung beda. Kesepakatan kasebut pancen ora gampang, sanajan Roubaix meh rong kilogram luwih entheng tinimbang Dogma Hydro lan kurang saka 35 persen.

Kita ngakoni manawa geometri daya tahan lan dalane Roubaix ora bakal dadi kabeh wong.Sawetara penguji kita, sing biasane dadi balapan, seneng karo Dogma sing angel lan cepet, sanajan meh kabeh wong uga kaget sepira cepet lan nglawan Roubaix anyar. Nanging amarga umume para penunggang ora biasa karo posisi mandhap jero lan rumangsa sepedha balapan, kita pengin supaya luwih akeh wong mikirake sepeda ketahanan. Kita yakin manawa siklus rata-rata bakal luwih kepenak lan seneng nunggang luwih akeh yen milih Roubaix utawa sithik.

Kanggo rem disc, kita ora bisa ngomong cukup kanggo sing cocog. Saka keturunan sing dawa, bisa nyedhiyakake kapercayan sing apik lan ora kesel tangan nganggo modhal caliper standar. Kita uga seneng kepiye, ing pojok-pojok sing rapet, sampeyan bisa ngenteni nganti mengko kanggo ngrusak, modifikasi kekuwatan sing luwih apik tinimbang rem rem, lan metu kanthi cepet.

"Minangka kanggo rem cakram, kita ora bisa ngucapake babagan sing cocog. Saka keturunan sing dawa, bisa nyedhiyakake kapercayan sing apik lan ora kesel tangan nganggo modhal caliper standar. "

Kertu kalasangka kinerja ing udan. Sawijining dina almarhum musim semi ing Colorado, aku nunggang sepeda nganggo rodha karbon lan rim mudhun Cottonwood Pass ing salju lan salju salju, lan medeni. Ora mung kekuwatan sing mandheg, njupuk atusan kaki yen aku kudu nyepetake, nanging tangan sing saya kaku saya lemu banget, nganti meh ora bisa genggeman. Aku pindhah menyang motor nganggo cakera kanthi disk karbon kanggo menek kaloro dina, liwat Kamardikan Merdeka, lan sanajan kahanan saya rusak, keturunan kasebut luwih gampang, luwih aman, lan luwih kepenak dening faktor sepuluh. Ing wektu kasebut, aku mutusake ora bakal duwe mancal dalan tanpa disk.

Kanthi ora ana standar kanggo ukuran rotor, konfigurasi hub, lan uga jembaré hub, bakal suwe sadurunge disk wis siyap kanggo peloton pro. Lan isih ana masalah glitches lan rekayasa sing ditindakake, nanging teknologi anyar kaya ngono. Dheweke bakal dirampungake, lan, kanthi menehi kritik, nganti bobot generasi kapindho taun anyar, bobot lan ukuran cakram.

Bantahan bakal saya suwe saya suwe, nanging sawise akeh mayoritas penunggang ngerteni kaluwihan kinerja, quibbles bakal suda lan rem cakram bakal dadi standar. Isih ora yakin? Cukup coba lan golek mancal gunung modern kanthi rem kanthi rim.

Tags: Biking Road, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca