20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ikan Isi Ora Hidup 2016 Tlaga Olimpiade
Ikan Isi Ora Hidup 2016 Tlaga Olimpiade

Ikan Isi Ora Hidup 2016 Tlaga Olimpiade

Lago Rodrigo de Freitas, amarga dadi acara acara rame Olimpiade musim panas 2016, diisi iwak mati awal minggu iki. Dadi pas: diiseni iwak nganti 86 ton.

Laguna, sing lenggah ing ngisor patung Sang Kristus Penebus sing misuwur, wis ngluncurake acara-acara ribut ing jaman kepungkur 2007 Pan-Am Games), nanging uga wis dadi tuan rumah iwak mati liyane (waca: 2000, 2009). Lan misale jek, ora dadi keputusan - bio-engineering utawa panggunaan mesin wektu - manawa ana cara kanggo nyegah kedadeyan kasebut maneh:

Miturut Pak Moscatelli, anané limbah ing tlaga amarga ana masalah karo outlet tlaga menyang segara Atlantik, terusan Jardim de Allah, sing banjur nimbulaké fénoména, sing diarani efflorescence. Ahli Algae, Mariângela Menezes ujar manawa conto luwih saka 400 saben mililiter organisme culprit diklumpukake sajrone dina-dina nganti tekan bencana kasebut, luwih saka apa sing biasane diarep-arep.

Saka USA Dina:

Udakara 100 karyawan kotamadya 48 jam kanggo ngresiki kekacoan, sing bener muni banget nalika ndeleng skop bosok.

Ya pindhah ing orane katrangan kasebut. Sampeyan bisa mambu nganggo komputer.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca