25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nindakake, Aja maneh Yen: Pelatih
Nindakake, Aja maneh Yen: Pelatih

Nindakake, Aja maneh Yen: Pelatih

Sepatu sampeyan ora mlaku beda karo mobil sampeyan. Take care mau, lan kabeh mau bakal mlaku. Nanging, nolak pangopènan dhasar lan sampeyan bakal nyuda pangarepan urip. Kita wis nglumpukake dhaptar tips dhasar kanggo mbantu sampeyan nyemprotake sepatune nganti 500 mil, yen sampeyan pancen bejo.

Pira sing Sampeyan Mbayar?

Sepasang sepatu sepatu kanthi rata-rata larang 0-0. Yen sampeyan ora ngurus sepatune, sampeyan nandhang MPD (mil saben dolar). Geser garis ing ngisor iki supaya bisa ngerteni pirang-pirang lapangan sabenere gumantung nalika sampeyan pensiun sepatu sampeyan.


Sepatu kasebut ora digawe kanggo mlaku-mlaku:

Wanita mlaku salib negara lan nglintasi alas ing musim gugur. Shutterstock /Anetlanda

Tindakake Iki: Mlaku nganggo sepatu mlaku.

Miles sampeyan nglumpukake ing toko Grosir, mlumpat menyang game basket, lan ngomong karo asu metu ing wayah wengi bakal kaget sampeyan. Wong Amerika, kanthi rata-rata, mlaku 2,5 mil saben dina, miturut artikel ing Kedokteran & Ilmu ing Olahraga & Olahraga. Sajrone seminggu sajrone wektu sampah 17,5 mil sing bisa luwih becik dihabisake rereget lan alas kayu.

Yen sampeyan seneng nganggo sepatu sing mlaku amarga loafers nyusoni sikil, banjur pilih alat sing cocog kanggo pakaryan: sepatu mlaku. Akeh merek sing nggawe sepatu mlaku uga ngrancang sepatu kanggo gaya dampak lan mekanik awak mlaku, kalebu Gel Asas Gel Asics Walker 2, Imbangan Anyar 980, lan Walker kecanduan Walker.


Simpen sikil sampeyan:

Adesif spatu sepatu Goo.Foto: Epigraphics / Wikimedia

Tindakake Iki: Gunakake sepatu kanthi adhesives alas kaki.

Akeh wong sing mlayu nganggo bagean cilik karet karet ing ngisor umpluk putih ing ngisor lan nyedhot sepatu sing isih enom. Kayadene tuku mobil anyar nalika ban isih botak. Yen sampeyan seneng nganggo karet ing ngisor sadurunge nyemprotake awak saka tedheng midsole, tempelake bolongan kasebut. Kaki sikil, kaya Sepatu Goo, bisa ngidini sampeyan ngetrapake bagean sepatu kanthi efektif tanpa kudu ngunjungi cobler. Gunakake lem menyang titik sing wis klambi, ayo sedina sedina utawa sedina, lan sampeyan wis siyap mulih. Sampeyan bisa maca pandhuan rinci ing situs web Goero Goo neng kene.


Ngeringake sepatu soggy sampeyan:

Sepatu mlaku kurang apik.Foto: Phill lan Pam

Tindakake Iki:Udhara mandhiri sepatune.

Nalika bisa uga nggodha kanggo mbuwang sepatu soggy menyang pengering, nolak. Pancuran April nggawa sepatu udan lembab, nanging dipasang ing pengering utawa radiator masak. Suhu dhuwur bisa dileburake lem sing terus nyepetake tlutuh lan midsole lan nyepetake sepatune.

Nanging: Copot socker liner, pasang sepatu, pasang ing ngarep penggemar, lan supaya hawa garing. Sampeyan uga bisa nggawa andhuk kertas utawa koran menyang sepatu supaya bisa nyerep kelembapan. Perlu udakara sedina awan, nanging bakal nambah miles ing umur spatu.


Kebersihan sepatu:

Pria Lego ngresiki sepasang sepatu mlaku.Foto: Nico Busch

Tindakake Iki: Cuci sepatu ing mesin pencuci piring.

Yen rereget, lumpur, uyah, lan grime munggah ing njaba saka kamar, bisa nglengkutake sisih ndhuwur lan nyebabake tambahan panas ing sikil sampeyan supaya blister. Nanging kaya pengering, mesin cuci bisa mbebayani kanggo sepasang sepatu. Bahan cuci cuci cuci cucuk lem bisa nahan lemut. Yen sampeyan kudu ngumbah sepatu, coba lebokake ing mesin cuci piring tanpa sabun. Cukup nyelehake ing rak ndhuwur, nanging mateni siklus garing panas. Nanging, akeh produsen sepatu, kayata Asics, menehi saran ngumbah sepatu nganggo tangan nganggo sikat untu, sabun, lan banyu.


Kaki manis: tetep sepatu mlaku kanthi seger:

Ngeculake sepatu sampeyan minangka cara sing apik kanggo njaga stent.Foto: Shutterstock /ado6

Tindakake: Mandi adus soda.

Yen mambu sepatune nyebabake sampeyan nyopir menyang trotoar kanthi jendhela mudhun, ora nyoba nutupi ambu sing enak. Mung bisa nggawe sepatu sing mambu kaya amben kembang sing diepang. Tujuane yaiku netralake ambu.

Selehake lapisan baking soda sewengi bisa nggawe keajaiban pasangan sing mateng. Goncang roti bakar esuk lan sampeyan ambune prabédan banget. Yen sikil sampeyan luwih bau banget bisa nyoba nempatake ing mesin pencuci piring.


Kepiye cara nyandhang sepatu sampeyan:

Tindakake iki: Knot Ian.

Ing taun 1997, John Kagwe saka Kenya kudu mandheg nyandhak sepatune ing Marathon New York City. Dheweke isih menang, nanging ora ana sing ngganggu tinimbang kudu ngganggu zen roto sampeyan kanggo njiret sepatu sampeyan. Yen sampeyan isih ngikat sepatune nganggo "kuping bunny" lan tali-garis sampeyan tetep ora bisa ditambani, mula sampeyan bisa uga nyandhang sepatu nganggo "Nini Knot" utawa "Slip Knot." Nanging coba coba Knot Ian, cara sing cepet banget kanggo njiret sepatune sing ora dadi loro nalika lagi mlaku. Boten kados Knot Mbah, ketegangan alami ing sendhi kasebut ora ngencengi simpul tali kasebut. Ana informasi sing akeh banget babagan ikatan, lacing, lan simpul Situs web Ian Fieggen, lan sampeyan ora kudu dadi Pramuka Elang supaya ngerti.


Mitos ganti sepatu:


A tumpukan sepatu mlaku.Foto: Joe Hastings / Wikimedia

Tindakake Iki: Siji pasangan sekaligus.

Mitos umum yaiku yen sampeyan ganti sapatu sampeyan saben dinane, mula bakal dadi loro. Nanging sepatu ora butuh dina "istirahat" kaya sampeyan utawa aku. Kasunyatane butuh wektu nalika sepatu sampeyan bisa mumbul maneh saka lathian minangka durasi lathiane dhewe. Yen wis telung puluh menit, umume telung puluh menit kanggo umpluk kanggo pulih lan bali maneh kaya wujud umume. Dadi, yen sampeyan mung muter sedina sedina, aja kesenengen yen sepatu sampeyan mlaku mung anak siji. Nanging, pelari frekuensi tinggi sing tikel kaping pindho utawa telung dina bisa entuk bathi yen duwe sedulur.

Tags: Artikel sing Langsung, Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca