29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DeLorme InReach tv satelit kanggo pc Komunicator
DeLorme InReach tv satelit kanggo pc Komunicator

DeLorme InReach tv satelit kanggo pc Komunicator

Delorme wis ana ing ngarep teknologi GPS lan komunikasi satelit sajrone sawetara taun kepungkur. Pungkasan taun, dheweke kerja bareng karo Spot kanggo nggawe Delorme Earthmate PN-60 karo SPOT Satellite Communicator, GPS tingkat paling dhuwur, kanthi fungsional, nalika dipasangkan karo trotomitter SPOT ukuran ukuran, ngidini pangguna ngirim "Aku OK "lan pesen SOS uga ngetik pesen teks 48 karakter menyang kanca, Twitter, lan Facebook.

InReach ing taun iki kanthi ngirim sampeyan ngirim lan nampa pesen teks saka endi wae ing saindenging jagad. (Piranti kasebut gumantung ing jaringan utawa satelit Iridium, sing nutupi 90% permukaan bumi sing ora dijamin karo layanan telpon selular utawa tanah.) Yen dipasangake karo smartphone Android utawa Delorme Earthmate PN-60, dadi loro - cara nggunakake pesen teks, supaya bisa ngirim pesen kanthi ukuran Twitter cekak (nganti 160 karakter saben pesen) menyang alamat ponsel utawa email. Digunakake kanthi dhewe, sampeyan bisa ngirim pesen sing wis diiseni utawa ngaktifake fitur pelacakan jarak jauh, sing kaya piranti SPOT tradisional, supaya kanca lan kulawarga bisa njaga tab ing lelungan kanthi online kanthi nyata. Kita durung bisa main ing backcountry, nanging bakal duwe model tes lan laporan lengkap ing musim gugur. Langganan yaiku $ 10 saben wulan; kasedhiya ing Oktober.

Tags: Telpon SAT, Piranti GPS, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca