22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DiGiulian minangka Prawan Pisanan Kanggo Jamur Kaki Ajaib sing Kencengi
DiGiulian minangka Prawan Pisanan Kanggo Jamur Kaki Ajaib sing Kencengi

DiGiulian minangka Prawan Pisanan Kanggo Jamur Kaki Ajaib sing Kencengi

Dina Setu, Sasha DiGiulian lan Carlo Traversi dadi Amerika pertama sing bebas ngluncur Jamur Magic ing Wajah Lor Eiger Swiss, miturut Rilis pers Adidas. DiGiulian minangka wanita pertama sing ngrampungake rute kasebut. Duk dina Traversi lan DiGiulian telung dina kanggo ngrampungake pendakian 20-pitch, diwenehi tingkat 5.13a.

Kita iya !!! Cukup mudhun saka Gratis Climbing North the Eiger!@CarloTraversipic.twitter.com/5XM5Ei7C8M

- Sasha DiGiulian (@sashadigiulian) 29 Agustus 2015

Wajah Lor Eiger minangka sisih lor paling gedhe ing Alps kanthi udakara 6,000 kakidhuwurlan dikenal minangka "Tembok Pembunuhan," dijenengi kanthi mati kanggo gunung, miturut New York Times. Tim kasebut kanthi tujuan kanggo minggat rute La Paciencia (5.13b lan 23 pitches), nanging cuaca sing ala meksa dheweke ngganti rencana, Mendhaki majalah kacarita. Rute Mushroom Magic pisanan dipuncaki dening Roger Schäli lan Christoph Hainz ing taun 2007.

DiGiulian minangka Juara Nasional A.S. kaping telu lan minangka wanita Amérika Lor pisanan sing minggat ing rute sing diwenehi tingkat 5.14d, pendakian olahraga paling angel sing dikepengini karo wanita, miturut situs web dheweke. Traversi minangka juara nasional ing Amerika Serikat sing wis kaping loro lan wis ngrampungake sawetara pendhapat pertama.

"Aku ora tau nyoba apa-apa kanthi angel," ujare DiGiulian halaman Facebook dheweke. "Aku kecelakaan lan ora percaya manawa nyata."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca