26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Aftershocks Nepal Lemak Bakal Sukses
Aftershocks Nepal Lemak Bakal Sukses

Aftershocks Nepal Lemak Bakal Sukses

Nalika kedadeyan gempa gedhung Sabtu 7.8 ing Nepal, paling ora ana rolas gempa gedhene 5 utawa luwih dhuwur lan rong puluhan liyane antarane gedhene 4,5 lan 5, NPR nglaporake Senin.

Gempa kasebut ngeculake stres sing wis dibangun nganti 150 taun. Saiki ana bebaya manawa gempa bisa ngilangi kesalahan sing ana gandhengane karo gempa bumi dina Sabtu. Sing bisa nuwuhake gempa liyane nalika wilayah isih scrambling kanggo nanggapi wong pisanan.

Ana kemungkinan 1 nganti 2 persen manawa gempa ing sawetara taun sabanjure bisa luwih gedhe tinimbang gempa asli, miturut NPR. Ana uga rekaman rong gempa gedhe ing sukses ing wilayah kasebut, saengga "gempa kembar" ora bakal sadurunge, miturut Ross Stein, ilmiah emeritus ing Survey Geologi A.S.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca