22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku mlaku kanthi cepet banget ing sepatuku sing anyar?
Apa aku mlaku kanthi cepet banget ing sepatuku sing anyar?

Apa aku mlaku kanthi cepet banget ing sepatuku sing anyar?

email Email A:

Yikes! Blus ora nyenengake.

Boot Pro Scarpa Trek

Boot Pro Trek

Aku kudu ngakoni, kita ora duwe Scarpa Trek Pro ing Amerika Serikat. Dheweke katon kaya boot paling moderen: lapisan serep siji-kulit, kain (Cambrelle), lan tunggal Vibram. Dadi sampeyan bisa uga cepet-cepet njupuk wong-wong mau kanggo undhak-undhakan rong jam kanthi tambah tanpa nyoba sawetara mlaku luwih cendhak kanggo cepet-cepet. Aku nganggep dheweke cocog banget. Sampeyan ora pengin boots dadi ora apik ing tumit, nanging uga sampeyan pengin dheweke ketat lan nggawe titik tekanan.

Dadi apa sing kudu ditindakake? Priksa kombinasi kaos kaki, kanggo wiwitan. Aku mesthi ngelingake pelapik saka Coolmax utawa bahan liyane, kanthi kaos sikil wol sing paling abot kayata SmartWool Hiker Cahya (US $ 15). Dadi coba, lan sawise sampeyan ngobati sawetara mlaku-mlaku luwih cendhak (kurang saka siji jam). Yen sampeyan isih entuk panggonan sing panas, sampeyan bisa uga kudu nggolek bot kasut sing bisa mbentuk sethithik tumit kanthi sethithik, luwih akeh papan. Nanging sing mesthine kudu ditampilake minangka upaya terakhir.

Alternatif sampeyan liyane yaiku kanthi gampang nindakake supaya sampeyan bisa nyegah lepuh, nggunakake Moleskin utawa produk sing padha kanggo nggawe lapisan ing kulit sing bisa nyerep gesekan. Barang kasebut apik, nanging dina iki aku ora seneng nggunakake nalika sepatu saiki luwih becik lan biasane ora mbutuhake cara heroik kanggo nyegah lepuh.

Minangka kanggo perawatan blister, panyegahan yaiku obat sing paling apik. Yen aku ngepet, aku luwih seneng ngeculake blister nganggo jarum sing resik, banjur mbangun area ing sekitar blister kanthi tape adesif utawa produk liyane sing mbantu njaga boot adoh saka wilayah sing kena pengaruh. Nanging, kudu eling yen nyuda kulit amarga jemu bisa nyebabake infeksi. Produk kayata Kulit kapindho Spenco uga mbantu nglindhungi lan nglindhungi ruangan sing wis dikepung.

Yen ora, ngenteni seminggu lan dheweke nate mari!

Ing Musim Panas 2008 Ing njaba Pandhuan panuku saiki online. Saka nunggang menyang dalan sing mlaku menyang perkemahan, golek ulasan meh 400 garansi kudu ana.

Tags: Booting Hiking, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca