29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Danny MacAskill Gesang Video Anyar
Danny MacAskill Gesang Video Anyar

Danny MacAskill Gesang Video Anyar

Penunggang Skotlandia, Danny MacAskill dikenal amarga nglakokake uji coba jalan sing mandheg ing angkasa. Apa ana ing deso desa Argentina, a kanak-kanak Dreamcape, utawa a lelungan dalan menyang kutha kelairan, bocah umur 28 taun ndeleng terrain kanthi cara sing ora ana wong liya. Klip paling anyar, numpak Alpe Adria Trail, yaiku MacAskill klasik.

Ngluwihi luwih saka 400 mil, ing Alpe Adria yaiku rute hiking populer sing mlaku ing Austria, Slovenia, lan Italia. Mripat MacAskill njupuk dheweke, liwat, lan ing ndhuwur alangan, digawe saka manungsa lan alam. Sejatine, ora luwih ringkih tinimbang segmen rata-rata iki - ora ana mundur bali - nanging kaendahan alam sing nggumunke lan interpretasi teken saka terrain nggawe video iki cukup suwene pitung menit wektu sampeyan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca