20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Delta Larangan Sawetara Kewan Mbantu Emosi
Delta Larangan Sawetara Kewan Mbantu Emosi

Delta Larangan Sawetara Kewan Mbantu Emosi

Wewelak anjing asu cilik sing kurang terlatih lan kewan layanan palsu liyane ing penerbangan bisa uga cedhak. Delta mung ngetrapake kebijakan kewan dhukungan emosional, nggawe maskapai luwih ramah kanggo manungsa.

Wong-wong sing pengin lelungan nganggo asu dhukungan emosional saiki kudu ngunggah dokumentasi kanggo saben penerbangan, 48 jam luwih dhisik. Kajaba iku, Delta wis nglarang kewan dhukungan emosional sing ora asu, kalebu ula, landak, kewan apa wae lan / utawa hooves, lan kalkun. Uga ana basa anyar sing njlentrehake hak maskapai "ngrubah" penumpang kanthi kewan sing kurang laku utawa ngganggu.

Yen kabeh iki muni ora masuk akal karo sampeyan, mula amarga iki. Kanggo mbalek maneh, ana rong undang-undang sing menehi akses publik kanggo kewan layanan lan dhukungan ing Amerika Serikat. Amerika cacat Amerika nglindhungi akses kanggo asli layanan kewan-kewan sing dilatih kanggo nindakake tugas kanggo mbiyantu wong sing ora duwe cacat — ing papan umum, kanthi khusus nyegah akses nyokong kewan-kewan sing menehi panglipur kanthi cara sing ana. Undhang-undhang Pembawa Udara ditrapake kanggo lelungan udara mung, lan khusus kanggo kewan lan layanan dhukungan. Sifat loro sing overlapping, lan samar-samar sing disengaja, nggawe kebingungan akeh lan mbukak sistem kasebut kanggo nyiksa. (Kita nylidiki masalah kasebut kanthi dawa ing artikel iki.)

Delta ujar manawa ndeleng kenaikan 150 persen saka kewan dhukungan sing lelungan ing pesawat wiwit taun 2015, lan kenaikan 84 persen jumlah kedadeyan. Kedadeyan kasebut kalebu barking, defecation, urination, lan biting. Asu dhukungan emosional sing ora terlatih, agresif 70-pound terus dadi maul manungsa sing lungguh ing sandhinge.

BeJJUUOHIIp

"Peningkatan kedadeyan serius sing nglibatake kewan ing penerbangan nyebabake kita percaya yen kekurangan peraturan ing kesehatan kesehatan lan latihan screening kanggo kewan iki nggawe kahanan sing ora aman ing perjalanan udhara A.S.," nyatakake maskapai kasebut.

Iki bisa uga katon minangka kabijakan sing ora pati penting saka maskapai tunggal, nanging aku ndeleng iki minangka tandha semangat kanggo masyarakat Amerika, lan bisnis sing makarya kanggo kita, wiwit mundur maneh saka penyalahgunaan sistem sing dirancang kanggo nglindhungi wong. cacat asli Kanthi nggawa asu layanan palsu lan kewan-kewan liyane sing ora apik ing panggonan umum, lan nuntut perlindungan kanggo wong-wong mau, kanthi hak-hak individu kompromi comfort lan safety wong cacat, nalika nggawe galak marang segawon.

Tuku surat dhokter khusus supaya sampeyan bisa mabur karo kéwan, nyemprotake ing Photoshop, utawa mung nggawa kewan ing bisnis sing mung ngidini layanan kewan sejatine nyambut gawe kanggo kepentingan kabeh penyayang kewan. Yen kita pengin akses luwih gedhe kanggo pets kita, utawa kemampuan kanggo wong-wong mau bisa mabur kanthi aman ing panggonan, mula kita kudu tanggung jawab supaya tanggung jawab kanggo kabijakan luwih ramah. Mupangat ngarsane pet kanggo wong liya bakal mungkasi mbatesi akses, kaya sing kita deleng ing kene.

Mesthine, owah-owahan cilik iki ing kabijakan Delta mungkin ora cukup. Selawase kewan dhukungan emosional dilindhungi ing undhang Akses Pembawa Udara, wong bakal nyalahake sistem kasebut. Sing kudu kita ganti sabanjure.

Tags: Perjalanan Udhara, Hukum, Tanpa Idhentiti, Artikel Tumpukan, liar sing ora tetep, lelungan

Share Karo Kanca-Kanca