25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Mahal Santa Santa 2004
Mahal Santa Santa 2004

Mahal Santa Santa 2004


Hadiah kanggo Gearhead With Kabeh

  1. Marmot Fenomena EL Jaket ($750; www.marmot.com):
    Kabeh reindeer liyane bakal ora kepenak yen Rudolph'd ngagem iki - bom kain lapisan lapisan Gore XCR karo limang panel elektro-luminescent sing sumunar nganti 12 jam mati papat baterei AAA, nambah fitur keamanan sing migunani yen sliramu kelangan. Fitur liyane sing nggawe penting Fenomena kalebu kalung terpadu lan kanthong botol interior.
  2. Cahya & Gerak ARC Li-Ion HID ($499; www.bikelights.com):
    Singletracker Nocturnal ngarep-arep supaya ngoyak gondhoane Santa bakal wicaksana kanggo nyerang ARC, meriam cahya sing cerah sing ngobong meh patang jam ing siji pangisian daya. Kasedhiya kanggo helm utawa gagang, lan taun iki minangka baterei sing luwih entheng.

  3. Telemark / Randonee Skis Ireng Hitam Ireng Ireng ($569; www.blackdiamondequipment.com) lan Boots Scarpa T2 ($479; www.scarpa-us.com):
    Kombinasi sing sampurna kanggo ngethok backcountry. T2s Scarpa menehi kontrol sing hebat sanajan ing jero cruding jero, nalika Havoc minangka ski sing kuat lan kuat sing duwe rong tips kanggo gampang mundur nalika maneuverabilitas.
  4. Kantong Tidur Valandré La Fayette 550 ($539; www.valandre.com):
    Kadhemen wengi? Ora nganggo La Fayette 550. Tas turu iki kabeh: konstruksi sing paling apik, desain cerdas sing minimalake draf, lan kerem mabur mudhun. Lan kabeh ana ing tas sing isih luwih entheng (rong kilogram telung ons) tinimbang silinder turu sing duwe bobot panas. Ho, ho, ho.
  5. ACR Electronics ACR RapidFix 406 EPIRB kanthi Antarmuka GPS ($910; www.mpteknik.com):
    Ora ana kayak laut utawa prahu sing pengin dadi marooned, kapal ing ndhuwur utawa liya-liyane, kanthi alangan angel. Nanging yen kedadeyan kasebut, RapidFix 406 bisa metu. Iki minangka lantera kecemasan lokal siap-siap sing otomatis ngapung kanthi transmisi antena maksimum. Panuntun GPS ing pandhuan penyelamat ing jarak 100 yard ing lokasi.

Musim Panas Liris

Natal bakal mlebu kanggo bubuk



  1. Atom M: 11 Puls-Ti Skis ($749; www.atomicski.com):
    Apa ana wong ngomong "gunung kabeh"? Mangkene M: 11-an - padha ski, angel banget lan akeh apungan lan sidecut kanggo nyemplung crud lan muteri wit. Rod titanium mbantu nambah kontrol lan ngirim saben rong but boot menyang ski. Sugeng - wektu kanggo ski!
  2. Boots Snowboard K2 Armada ($220; www.k2snowboards.com):
    Dash liwat salju ing Armadas. Boots sing diilhami gaya bebas iki duwe sistem lacing internal anyar lan tlapak udara sing nyenengake kanggo nyemprotake gumpalan gedhe.

  3. Helmet ski ski Boeri ($119; www.boeriusa.com):
    Switch bakal menehi cranium sampeyan kabeh nanging mung kacilakan, kanthi cangkang polikarbonat sing angel, saluran udara seger, lan pas sing bisa diatur kanggo noggin.
  4. Dakine Rover sarung tangan ($90; www.dakine.com):
    Apa ski lan salju salju, tangan sing adhem ora bakal ditindakake. Dakine's Rover duwe cangkang Gore-Tex, sing ngepang cuaca, lan jambatan Primaloft sing anget, lan sing paling apik, tunggangan plastik sing apik dilebokake ing jempol sisih tengen kanggo ngusir cruding ing skis sampeyan.
  5. Jaket Bowl Vapor Patagonia ($350; www.patagonia.com):
    Uncalan Bowl Vapor liwat potongan jampel agêng lan kenek ing tebing. Jaket empang alus iki duwe lapisan bulu sing digawe saka cangkang njaba sing angel kanggo nggawe potongan sing ambegan kanthi becik, nanging sampeyan tetep anget. Lan sing cocog lan konstruksi kasebut pancen paling apik.

Utas Spring

Gandhewo dalan prajurite nalika musim luruh



  1. Assos Intermediate Jersey ($220; www.assos.com):
    The Intermediate minangka jersi kanggo kabeh musim, kanthi ngarep sing ngalang-aling angin lan mburi nyapetake kringet. Zipper lengkap nambah ventilasi luwih akeh, nalika kanthong telung bali nyandhang Natal sampeyan.
  2. Boots GTX Asli Fugitive ($165; www.asolo.com):
    Lunga saka wong-wong Natal sing nggegirisi ing pasangan Asolo Fugitives. Dheweke menehi dhukungan, tlutuh sing apik banget, lan tumit sing dipencet tungkak supaya sampeyan stabil lan bebas blister.

  3. Eagle Creek Tarmac 25 Koper ($265; www.eaglecreek.com):
    Jet karo Tarmac anyar 25 sing apik, koper gulung sing nyandhak barang cukup sajrone seminggu mung ing endi wae, saka Belize menyang Roma. Ditambah pengawal sudhut rodha lan rodha sing bisa dipesthekake manawa malah pawang bagasi Scroogiest ora bakal nyandhang.
  4. Jaket REI Siji ($199; www.rei.com):
    REI Siji nggunakake Polartec Powershield kanggo nggawe potongan sing bisa ngatasi apa-apa saka angin adhem supaya salju salju, nalika sampeyan bakal nyentuh napas lan anget. Lan ngemas kanthi becik, ora bakal entuk akeh ruang ing koper utawa tas.
  5. Pembersih Banyu Miox MSR ($130; www.msrcorp.com):
    Gadget cilik iki mung minangka tiket kanggo globetrotter roving. Iki minangka purifier ukuran pensil sing nggunakake uyah lan arus listrik cilik kanggo nggawe potion sing nyemprotake bakteri lan virus saka banyu sing paling sithik. Supaya ngombe lan dadi bungah.

Musim Panas Gear Lovin '

Kenek dalan, pantai, lan kali nganggo gaya



  1. Rudy Project Rydon Sunglasses ($149; www.rudyprojectusa.com):
    Magnesium, silicium, titanium - iki kacamata utawa kuis kimia pop? Punapa mawon, bahan teknologi terintegrasi sing terpadu ndadekake Rydons entheng lan angel. Tambahake yen katon apik lan lensa sing bisa ditukeake, lan sampeyan bisa ngetung kanca-kanca kanca fussy sing paling sartorial.
  2. Jaket Breeze Super Kokatat Tropos ($99; www.kokatat.com):
    Tropos nggabungke kemampuan kanthi fitur sing apik kayata lapisan urethane sing anti-ambegan banyu. Kerah lan cuffs cipratan sing alus, kanthong bolong sing ana zippered karo tisu kunci, lapisan segel pabrik, lan garis pinggang drawcord metu kanggo nggawe hadiah sing cocog kanggo kanca sing seneng-seneng.

  3. Jarum Arc'Teryx 65 Pack ($299; www.arcteryx.com):
    Kanggo akhir minggu utawa akhir minggu, jarum 65 nyedhiyakake penundaan gedhe, konstruksi angel, lan desain tahan banyu. Musim musim panas bakal menehi penghargaan kanggo kemampuan ski, nalika pangguna musim panas bisa nyukur pundi kencing hidrasi.
  4. Papan Badan Quatro BZ 2004 ($200; www.bzproboards.com):
    Siap nggawe gelombang? Banjur BZ 2004 Quatro, kanthi buntut sabit sing bakal mbantu nggawe garis sanajan ing tetes gelombang gedhe, yaiku obat sing sampurna kanggo wong-wong sing tiba saka selesma Natal putih.
  5. Piknik ing Ascot Picnic luwih adhem kanggo Loro ($50; www.picnicatascot.com):
    Cukup pengin seneng panganan ruangan sawise drive menyang pantai? Banjur Picnic ing Ascot Cooler minangka hadiah gedhe, kanthi petak panganan terisolasi lan papan kanggo gelas, piring, lan perak sing kalebu.

Panen Autumnal

Kamera, Jaket, awan-awan lan peralatan perkemahan



  1. Kémah Mercusuar Hitam Ireng ($369; www.blackdiamondequipment.com):
    Kémah sing sregep iki kepénak turu, nanging mung bobote 12 kilogram. Dadi kanthi nggabungake desain tembok siji kanthi kain Epic berbulu wulu kanggo banyu-repellensi sing apik lan tahan angin. Lawang bolong amba nyebarake hawa sing apik ing hawa sing apik.
  2. Ultralight Medical Medical .9 Kit Pertama ($32; www.adventuremedicalkits.com):
    Ngadhepi, kacilakan kelakon. Dadi disiapake karo Ultralight .9, dikempalken kanthi cekap cekap kanggo sekelompok papat ing paket minang sembilan-ons miniscule - dadi entheng sanajan packer sing paling sadar ora bakal ragu-ragu kanggo nggawa.

  3. Garmin Foretrex 201 ($182; www.garmin.com):
    Diwenehi hadiah pandhu arah karo Foretrex 201, sistem GPS pribadi sing bisa diisi ulang sing tali ing bangkekan nalika nawakake layar kontras dhuwur, panyimpenan kanggo 500 dalan, lan akurasi mudhun telung meter.
  4. Kamera Olympus C-7000 Zoom ($600; www.olympusamerica.com):
    Kanthi zoom optik 5x lan resolusi megapiksel sing kuat, ngemot C-7000 ngemot fitur foto dadi awak aluminium sing angel. Iku bakal nyenengake digarbile outdoorsy ing dhaptar hadiah.

  5. Sendhang Jetboil ($80; www.jetboil.com):
    Jetboil nyawiji kompor karo kompor kanggo bobot entheng lan pemanasan sing cepet-cepet. Iki minangka kanca tilase sing cocog kanggo hiker solo, lan kanthi efisien bahan bakar, dheweke ora bakal ragu-ragu lan ngenteni cuppa liyane.
  6. Jaket Lite Tenacity Mountain ($375; www.mountainhardwear.com):
    Tenacity Lite cocog kanggo petualang gunung kabeh, kanthi cangkang Gore-Tex XCR sing ditresnani kanthi banyu lan rincian desain kayata hood bertapis, pit zip, lan potongan sing ateges bisa obah.

Kanggo Anak

Hadiah paling keren kanggo para mukmin sejati



  1. K2 Zed Bike ($219; www.k2bike.com):
    Bingkai aluminium sing angel lan entheng ing tengah Zed, nalika kejutan Suntour lan twist-shifter Shimano ndadekake nyaman lan nyenengake para nunggang bocah.
  2. Jaket Salju Burton Apollo ($130; www.burton.com):
    Nihan ambegan sing ora tahan banyu, insulasi anget, lan lapisan bulu kanggo mesthekake manawa para pemain ski luwih enom bakal tetep anget ing lereng kasebut nalika nindakake barang sing apik.

  3. Eurosled Salju Flipper Sled ($50; www.3playinc.com):
    Iki bisa uga katon kaya adus bayi, nanging Flipper mbubuti karton sekolah lawas: slametan plastik contoured karo istirahat sikil, pelari rongsokan bantalan dwi-aksi, lan andhuk gagang kanggo nggegirisi lug sing apik bakal tetep dicekel bocah. turu kepungkur.
  4. Boot Comfort salju salju L.L. ($40; www.llbean.com):
    Sampeyan ora bakal krungu keluhan babagan sikil sing adhem nalika bocah sampeyan nganggo Boots salju Salju. Dheweke duwe outers suede anti banyu, lapisan linen neoprene anget, lan undhak-undhakan grumby ing sol.
  5. Apple iPod Mini ($249; www.apple.com):
    Gawe nganti 1.000 lagu ing kanthong kanthi iPod Mini cilik, sing luwih cilik tinimbang paling ponsel lan bobote kurang saka patang ons. Enom sampeyan enom 'bisa nglacak nada lagu kanthi nada kontrol sing gampang digunakake, uga milih saka macem-macem warna yen iPod putih sing apik banget, uga ora lawas.

Stoker Saham

Bunder kanthi gaya



  1. Pancing Olahraga Banyu Tiburon ($72; www.buckknives.com):
    Tiburon minangka piso, pahat, wrench soket - lan hadiah sing cocog kanggo paddler.
  2. Alat Petualangan Highgear ($20; www.highgear.com):
    Gizmo iki sejatine ana enem piranti, kanthi lampu LED, kompas, termometer, kaca pembesar, pangilon sinyal, lan suling.

  3. Petll LED Petzl Tikka Plus ($36; www.petzl.com):
    Sekawan lampu lan patang output output ndadekake Tikka Plus minangka salah sawijining headlamp sing paling bisa dienggo ing planet.
  4. Titanium Salju Puncak salju ($9; www.snowpeak.com):
    Iku garpu! Iku sendok! Sampeyan bobote tanpa ana apa-apa lan bakal nggawe apa kemah seneng!

  5. 180-an anget kuping anget ($30; www.180s.com):
    Dirancang kanggo panggunaan aktif, umur 180an pas mburi sirah lan nyetel ukuran sing paling akeh. Sing luwih penting, sampeyan ora bakal ndeleng daging babi sing nesu kupinge stylin iki.
  6. Pitunjuk Pocket kanggo Knots Fly-fishing ($13; www.rei.com):
    Pancing fishing ing dhaptar sampeyan? Pandhuan sing migunani iki mesthekake yen ora tau diikat nalika nyoba nantang gedhe.

Randy Wayne Putih

Buku dening Randy Wayne White

The Man sing Nggawe Florida

Lor Havana

Everglades

Tampa Burn

Sanibel Flats ing taun 1990, ing Kiriman Denver nggambarake dheweke minangka "bakat anyar utama sing ngasilake gaweyan sing meh sampurna." Asosiasi Musiensi Misteri Amérika sing mardika banjur ngurmati bukune debut minangka salah sawijining "Misteri Favorit Favorit Abad kaping 20." Sadurunge nulis, White makarya 13 taun minangka pandhuan tackle fishing ing Tarpon Bay Marina ing Pulo Sanibel, Florida, pungkasane nggawe luwih saka 3.000 kapal pesiar. Novel sewelas saka Putih sing nampilake biolog laut Ford lan kanca-kanca bumbling saka Dinkin's Bay narik banget saka pengalaman banyu asin uyah saka White. Keahliane kanggo ngembangake karakter sing ora bisa dilupakan lan dialog humor wis menang akeh para penggemar. Minangka Editor ing Gedhe kanggo Ing njaba, Putih wis nulis luwih saka 25 artikel, njupuk subyek sing berisiko kaya stalker kilat lan baron obat, nanging uga sloshing liwat kapal pesiar ing kapal laut laut mewah Ratu Maria II kanggo masalah Oktober 2004. Penyalahgunaan angin, Putih uga menehi motor prau 21-Maverick ing banyu sing ana ing sacedhake omah Florida sing dituduhake karo retriever emas. Situs Web "Doc Ford" bisa diakses ing kene: //rwwhite.com/

Ing njabaKesenengan Kesalahan
Liner halus
Wong lanang sing ngisin-isun bakal apik banget ing dhuwur ing Ratu Maria 2

Tujuan: Lisensi kanggo Chill
Chastanet Anse
Iki, wes mewah

Tanpa Trek
Jeff Wandich sinau pelajaran sing angel saka tragedi ing segara: Sifat manungsa ora ngidini wong sirna tanpa tilas

Man Overboard
Eulogy sing ora konvensional kanggo kanca sing paling ora konvensional

Perang Rosebuds
Downwardly mobile ing Kejuaraan Toboggan Nasional A.S.

Diutuk
Crita saka relik emas tartamtu sing kudu tetep ing lemah

Metu
Mudhun ing diculik ing Kyrgyzstan

Perspirasi Transcendental
Dalan menyang masarakat Wong cilik wiwit cedhak-semprotan ing pondokan kringet

Swarga Fouled
Taun-taun dadi papan sing sampurna lan ora owah. Banjur ora

Tomat Wars
Tengah awan ing taman sing apik lan ala

Wong Sithik ...
Dosis lan aja malah mikir-mikir babagan lelungan klompok kasebut

Croco% # @! Dundee
Ing saindenging Australia, kewan galak sing ora bengok-bengok: Oh ora, ora dheweke maneh!

Kahuna Ayo akhir-akhir iki
Telpon gorila ing kayu Popsicle, nanging pungkasane bisa gelombang

Ndhuwur Suspicion
Ngunjungi tanah asing kanthi kredensial palsu, kohort sing ora bisa dilalekake, lan Cessna 182

Ayo Cahya Cahya
Iki minangka sandhangan paling anyar ing wayah sore, lan jagad iki ora bakal padha

Malaikat Ngerik
Dipuntedahaken amargi para pengobatan narkoba, salah sawijining nyelametake maritim nyoba nggawe apik saka sing ala

Lean, Green, lan Serene Sing nggumunake
Ana kanggo Moss Man, sing sawise 28 dina ing musim semi panas muncul wong sing diganti

Mrico Dr.
Kanggo wong lelungan sing akeh pengalamane, jagad iki mung gegere golek gandum sing sampurna

Jaran Jaran, Aku Nganggo?
Ing bolongan biru Bahama, ana leviathan luwe. Wong kita tujuane nggoleki.

Metu Ana: Njupuk Mripat Abang
Kanggo flier Kerep kita asring, suwene 100 wulan lagi

Noriega Sat Ing kene
Wong ing Panama nggarap kasus aneh saka bangku bar purinisine generalisimo

Lan ing Pojok Iki, Roh Ernest Hemingway
Sajarah pertarungan, utawa paling ora kalebu sejarah 80 mitra taun-lawas

Rasa lan Sensitif
Wong sing ngerti sensai ngejar panganan ora bakal wani ngarani negara flyover iki

Manungsa karo Cast Besi
Urip saka bolongan kamulyan ing Colorado, ing endi angling uga ndhuwur par

Dienggo dening Strangler Fig
Cut longgar karo petualang optimis paling apik ing donya

Metu Ana: The Big Queasy
Rasa sentuhan segara? Coba wenehi kawicaksanan konvensional.

Ora Comprendo! Yo Soy un Gringo Estupido!
Kanggo pandhuan linguistically, pandhuan kaslametan kidul-saka-wates

Ora luwih Dendher saka wedhus
Nanging kenapa bangsa sing kaya ngono mau pengin Piala Amerika?

Kapan Olahraga Ora Olahraga?
Ing jagad telekomunikasi ing X Games, mung nalika ora ana ing tabung

Konsumsi Spontan
Bahìa Magdalena mesthine mung mandegake pit. Banjur ketemu karo Paloma, Ratu Ceviche.

Stalker Cahya Ngentot Maneh
Minangka para penuntut jagad sing kuwatir, David Stillings terus kerja

Tags: Olahraga Salju, Buku, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca