22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ribut Fatal Pencet Midwest
Ribut Fatal Pencet Midwest

Ribut Fatal Pencet Midwest

Siri ribut petir supercell kuat ngliwati Midwest ing Minggu sing nyebabake wabah puting beliung sing ngrusak kutha lan paling ora ana wong pitung. Miturut Warta AP, nem wong tiwas ing Illinois, sing ngalami badai badai. Pati kapitu dumadi ing Michigan sisih kidul.

Ing dina Minggu, para juru bicara ing Weather Weather Service nerbitake tunjangan puting beliung PDS (Utamane Mbebayani Khusus) ing Indiana, Iowa, Michigan, Missouri, Ohio, lan Wisconsin. Iki minangka jam pertama PDS wiwit tanggal 31 Mei, nalika pirang-pirang badai tirai nyuwek ing Oklahoma tengah, dadi pemilikan El Reno saiki.

Laporan Radar lan badai badai nuduhaké manawa 77 prahara sing kena ing Midwest, Minggu, kanthi mayoritas strat Illinois. Telung wong sing tiwas, lan paling ora ana 35 sing digawa menyang rumah sakit, ing kutha cilik Washington, Illinois. Telung wong uga tiwas ing Massac County, laporan New York Times.

Badai abot nyebabake 230 pembatalan penerbangan ing Bandar Udara Internasional Chicago, O'Hare, lan gangguan listrik ing Midwest, miturut New York Times. Kerusakan kerusakan durung bisa ditemtokake amarga badai mandheg akhir minggu sore.

Grayson Schaffer "Nalika Luck Ran Out ing El Reno", ing masalah Outside Desember, mriksa badai Oklahoma sing kuat sing mateni badai laut Tim Samaras lan timnya tanggal 31 Mei.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca