22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa maneh Salomon nggawe boots sing katon futuristik?
Apa maneh Salomon nggawe boots sing katon futuristik?

Apa maneh Salomon nggawe boots sing katon futuristik?

email Email A:Aku ngelingi boots kasebut. Nyatane, aku duwe pasangan, lan pancene seneng karo dheweke. Dheweke duwe salah sawijining sistem internal lacing, kanthi tutup sing nyemprotake tali kanggo nggawe boot sing apik lan banyu. Saestu nyaman. Nanging goleki pasar Amerika sing akeh banget, saengga Salomon tindak karo desain tradisional luwih saka limang taun kepungkur.

Salomon, sayang, biasane nolak pasar hiking lan duwe spesialis ing boots climbing (kalebu sawetara sing menarik banget, kayata Pro Rock-, rock-, lan salju sing ramah, $ 219), utawa sepatu gaya balap kayata XA Pro ($ 80). Pengembaraan Trek 7 ($ 160; www.salomonsports.com), nanging, sawetara desain sing canggih kanthi teknologi Pengembaraan 9. Iki boot khusus kanggo backpacking karo uppers kulit lan sintetik, lapisan Gore-Tex, lan properti Salomon tunggal (sing dakelingake, Adventure 9 duwe sawijine sing apik). Bisa uga kudu dipikir.

Yen ora, ana macem-macem kualitas apik, sepatu bot hiking berkualitas sing apik, sing bakal isi niche sing padha karo Adventure 9s sampeyan. Kayane angel banget, umpamane kanggo nambah L.L. Bean Cresta Hikers, tuku sing hebat banget ing rega $ 169 lan boot banget (www.llbean.com). Iki duwe konstruksi kabeh-kulit, kanthi liner Gore-Tex. Lan Cresta dianggep minangka salah sawijining boots paling cocog, kasedhiya ing telung jembar. La Sportiva's Storm GTX ($ 170; www.sportiva.com) padha karo konstruksi kulit lan liner Gore-Tex. Boots sing apik, paling apik kanggo medium nganti rada sempit. Kanggo perkara sing rada abot, Tecnica Stratus Bio-Flex GTX ($ 200) minangka boot backpacking sing angel banget, uga dilengkapi liner Gore-Tex. Pungkasan, boot hiking abot tenan klasik yaiku Montrail Moraine ($ 235; www.montrail.com), sing ngiringan lapisan Gore-Tex kanggo kulit sing anti banyu lan konstruksi super kuat.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca