25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa dheweke nggawe koper slumbering pasangan?
Apa dheweke nggawe koper slumbering pasangan?

Apa dheweke nggawe koper slumbering pasangan?

email Email A:Sampeyan duwe pilihan sawetara. Salah sijine yaiku Feathered Friends Puffin, tas mudhun sing gampang bisa dilindhungi saka dunkings sing ana gandhengane karo kemasan anti banyu. Iki minangka kantong 20 derajat sing kasedhiya karo cangkang nilon standar ($ 314), utawa cangkang PTFE-Lite sing tahan banyu (padha karo Gore-Tex) kanthi tambahan $ 90. Dhewe, iku tas sudhut persegi panjang, cocok kanggo turu solo sing pengin kamar liyane. Nanging, bisa dikandhakake karo apa sing diarani Feathered Friends sing diarani Shecan Ground Sheet. Mung ngeculake kantong, pasang saben sisih menyang plataran, selehake rong bantalan sing duwe inflasi, lan sampeyan dhewe dadi loro kanggo amben. Aku bakal entuk plataran sing paling larang ($ 53) amarga digawe saka poliester polos sing disapu alus.

Toucan kudu nyambut gawe karo tas sing paling akeh ing pasar amarga wolung nomer zipper kasebut pancen standar. Minangka elinga, sampeyan bisa entuk 20-derajat ($ 159) utawa tingkat nol ($ 189) L.L. Bean Summit 3D, digawe kanthi 3D Polarguard 3D. Kaloro model kasebut kasedhiya minangka kantong persegi panjang. Sampeyan uga bisa nggunakake produk anyar sing diarani Sweetie Pie Bag Doubler ($ 99), sisipan terisolasi sing sampeyan lebokake menyang kantong supaya bisa dadi sistem turu kanggo loro.

Ngimpi manis!

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca