22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nemtokake DNA Canine: Asil Priksa Breed Warisan Canines Kita
Nemtokake DNA Canine: Asil Priksa Breed Warisan Canines Kita

Nemtokake DNA Canine: Asil Priksa Breed Warisan Canines Kita

Ngenteni dawa. Patang nganti enem minggu kanggo asil lab seret terus nganti sampeyan meh lali. Banjur, sedina, kothak mlebu ing kothak layang lan kabeh sing diarepake, kaya asil Ujian Breed Warisan Canine, ana ing tangan sampeyan, disegel. Bakal tembung "saluki"Anugrah Analisis DNA Breed DNA Rio? Lan bakal Terrier staffordshire Amerika (a.k.a. bull bull) bisa dicithak ing Odin?

Sahabat Pengujian Ultimate

Sampeyan mung kudu ngerti babagan seneng karo kanca paling apik.

Odin, 2.

Odin, 2.

Inggih, kaya sing ternyata, ora. Ora, ora, lan liyane ora. Ketoke, kita mung cocog babagan siji perkara.

Ing asil saka a Tes Breed Warisan Canine ana telung klompok analisis - jenis utama, jenis sekunder, lan "campuran." Asu kaya Rio lan Odin, sing jenis campuran, mung bakal ana dhaptar apa wae yen ana wong tuwa. Utami uga nuduhake yen asu utamane saka jenis spesies. Sayange, "utami" ditinggalake kosong kanggo loro asu, tegese ora disembah saka purebred. Yen ana sing kadhaptar, aku bakal bisa ngenali ciri-ciri asu-asuku kanggo jinis tartamtu.

Kewan sekunder yaiku yen "bisa uga gampang dingerteni ing asu sampeyan." Mangkene aku bakal ngramut ridgeback rhodesian kanggo Rio amarga pewarna emas, kuping floppy, lan dada gedhe. Kategori pungkasan, "ing campuran," kalebu baka sing mengaruhi komposisi asu kanthi jumlah sing sithik, nanging bisa dingerteni minangka petanda ing DNA kasebut. Drumroll, mangga.

RIO:
Breed Utama: Nope.
Breed Secondary: Pointer Shorthaired Jerman
Ing Campuran: Angon Australia (mangkono, buntut wulu lan awake cilik), Rhodesian Ridgeback

ODIN:
Breed Utama: Nope.
Breed Secondary: Nope.
Ing Campuran: Petinju (sumber jakete, dada putih, lan gerakan tinju kucing kaya kucing), Collie (uga bisa dadi pelindung ing mburi dada putih), Shetland Sheepdog (kenapa dheweke nyembeleh sapi), Pembroke Welsh Corgi

Miturut risak analisis kasebut, nalika asu mung duwe baka sing didaptar "ing campuran," bisa uga mung sawetara cilik saka baka kasebut bakal katon ing kewan. Mbok menawa Odin ora "10 nganti 12 inci dhuwur pundhak" kaya corgi lan ora nyekel Tina gaya gaya Turner kayadene para leluhure, wedhus lan koleksine Shetland, nanging ngapa dheweke duwe kuping gedhe, babakan sing dhuwur, lan kemampuan kecepatan sing dhuwur kanggo nyembelih sapi.

Apa aku kaget babagan Rio? Nah. Dheweke bisa uga ora duwe bintik coklat-putih ing pointer Jerman sing cekak, nanging dheweke entuk gerakan; dheweke ngoyak terwelu kayadene bisnis ora ana sing dijaluk.

Pungkasane, luwih becik ngerti yen Odin ora dadi bantheng pit (kanggo tujuan asuransi) lan bisa ngubungake kabiasaan tinju (aku sumpah, dheweke ana) karo apa wae lan dudu ide manawa dheweke digedhekake kucing sadurunge teka menyang omah kita. Kajaba iku, kita ora ngerti akeh babagan asu-asu sing durung kita kenal. Dheweke ora bakal ganti amarga ngerti yen ana simbah-simbah. Nanging, iki ngisi barang cilik kasebut sing diarani penasaran.

Apa sampeyan kaget karo asu-asu? Apa sampeyan bakal nguji asu adhedhasar pengalamanku?

Artikel iki asale muncul ing Outside K9, mantan blog asu saka Ing njaba majalah, tanggal 9 November 2009.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca