26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Jarak Frasa Operating Jarak
Jarak Frasa Operating Jarak

Jarak Frasa Operating Jarak

Ana dicokot George Carlin sing diarani "Eater Elemen”Ing kono riffs pelawak pungkasan manawa ana panganan sing ora kaget amarga padha duwe jeneng. (Contone, squash: "Kayane ana wong sing lungguh ing nedha bengi.") Mesthi wae, rahasia manawa ana basa tartamtu sing bisa micu tanggapan emosi tartamtu. Lingkungan lingkungan ngalamun yen "owah-owahan iklim" muni banget lugu kanggo nglakoake wong tumindak. Sauntara kuwi, guru mentas entuk dhuwit golek dhuwit ngalamun jeneng evokatif dadi sampeyan bakal tuku jinis truk utawa yogurt tartamtu.

Mbok sawetara ahli-ahli sihir basa iki bisa mbantu olahraga jarak mlaku kanggo nambah olahpesen - utamane wiwit "boom running" wis ebbing sawetara taun kepungkur. Paling ora, kita kudu nganggep tembung-tembung ing ngisor iki saka leksikon olahraga.

Corral

Mesthine ora dadi debat babagan iki. Ngadeg ing tengah-tengah ewu gemeter, wong liya sing pungent sadurunge nyetel stampede orchestrated ora cukup tanpa referensi ternakan sing jelas. Marathon Emas Pantai ing Australia nggunakake istilah "zona wiwitan. ” Sing luwih mulya.

Mileage

Saben ketemu klompok klompok lokal, sapa wae bakal ngrujuk suwene saben minggu utawa saben wulan nalika ngrembug rutin latihan. Kaya "corral," "mileage" duwe efek dehumanizing. Ora apik kanggo motivasi; Aku bisa uga ana ing kene, nanging aku ora seneng ngomong babagan aku kaya Subaru. "Olahraga modern ndadekake sampeyan ngakoni mesin sing ana ing awakmu dhewe," Mark Greif nulis ing esai taun 2004 n + 1 sing maca minangka a caustic njupuk babagan hollowness budaya fitness kontemporer. "Mileage" minangka kasus sing beda.

Bahan bakar

Temenan, kita ora bisa ngalamun babagan "mileage" lan supaya "bahan bakar" lan "bahan bakar" pancing. Analogi mesin terus-terusan! Kajaba iku, amarga mangan minangka salah sawijine kabungahan utama, mesthine sampeyan ora ngandhani kabiasaan konsumsi sing gegandhengan karo tembung bensin. Kanggo dadi adil, aku bisa ngerti cenderung mikirake rezeki wong-wong minangka bahan bakar, tinimbang panganan; ing pungkasan dina, paket gel sing sampeyan ora kliwat kanthi becik 23 mil, ora umum karo masakan ibu. Isih, aku mikir bisa nindakake luwih apik. Apa "panganan panganan kompetisi" akeh banget saka tutuk? Panginten.

Carbo-loading

Apropos saka panganan: Ana sing nesu babagan ekspresi sing digunakake kanggo nerangake proses mangan karbohidrat sing akeh, biasane sajrone minggu nganti lomba gedhe. Bayangake yen sampeyan ora ngerti babagan mbukak lan, sawise riset awal, ngerti yen "carbo-loading" minangka laku sing nyebar. Apa kaya budaya sampeyan pengin dadi bagian saka? Narkoba karboh kaya jinis gluttoni sing ora nyenengake. Pendhaftaran milih kanggo lelaran verified saka "pastapalooza."

(Lomba) Bib

Tuwuh, aku nganggo basa Jerman sadurunge nganggo basa Inggris. Sanajan aku rumangsa ora trampil ing basa terakhir saiki, kadhang kala uga ana wektu sing nggawe mamang. Kaya nalika ana ing ekspo balapan lan sukarelawan ngandhani aku bisa milih bib. Nuwun sewu? (Aku panginten iki minangka sepuluh mil, ora prasmanan panganan laut kabeh?) Aku kepenak banget sensitif, nanging iki pangerten sing umume wong, nalika krungu "bib," mikirake aksesoris jam tangan kanggo bayi. Kayane ora cocog kanggo para penganjur balapan dalan sing pengin nggawe suasana persaingan serius.

Tags: Artikel Running, Stack, ing Stride, Health

Share Karo Kanca-Kanca