20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Jajanan Backpacking éca: Kacang Kacang & Nasi karo Fritos & Keju
Jajanan Backpacking éca: Kacang Kacang & Nasi karo Fritos & Keju

Jajanan Backpacking éca: Kacang Kacang & Nasi karo Fritos & Keju

Kudu resep nedha bengi sing gampang lan murah, nanging enak lan enak banget kanggo lelungan tas ransel sabanjure? Coba iki. Iki sing paling disenengi. Iki terus-terusan ngambah lelungan backpacking, lan aku wis entuk atusan kali. Aku ora tau kesel. Kula klien uga tresna. Kudu luwih yakin kanggo nyoba?

Key Stats

  • Bobot panganan sing disaranake: 5,7 oz
  • Gunggung kalori: 668
  • Kalori saben ons: 117

Umume wong ora duwe masalah kanggo mangan kabeh, nanging yen duwe napsu cilik, sampeyan pengin nggunakake kacang-kacangan utawa beras sing kurang. Yen sampeyan pengin nambah count kalori utawa kapadhetan kalori, tambah akeh Fritos.

Bahan

Aku ngumpul resep-resep kanthi bobot tinimbang pangukuran masak konvensional kaya sendok. Iki ngidini aku gampang resep-resep kanggo klompok luwih gedhe.

Saben mangan saben wong sing dibutuhake:

Ing kabeh lelungan, aku uga nggawa kit rempah-rempah sing kalebu uyah, campuran lada (lada ireng, lada lada, paprika), lan flakes lada panas abang. Aku nyimpen ing botol panyimpenan plastik siji-ons.

Ing ngarep omah

Kanggo klompok, aku nindakake ing ngisor iki:

  • Saben anggota klompok diwenehi siji jajan cemilan 2,5 ons lan campuran beras.
  • Fritos lan keju dijaga bebarengan, lan dibagi kanthi proporsi ing lapangan.
  • Jajanan diwenehi panganan kanthi resep karo taco lan kit rempah-rempah klompok.

Yen solo, pendekatan saya ganti. Yen aku ngrencanakake mangan kaping pirang-pirang ing lelungan sing padha, utawa sikil sing padha, uga aku duwe jajanan jajanan kacang-kacangan lan beras kanggo saben jajanan, lan suplai Fritos lan keju tetep bebarengan ( nanging, aku dibagi blok keju sakcara, supaya aku ora nyolong kalori sesuk kanggo nedha bengi bengi). Yen aku ngrencanakake mangan iki mung sapisan, aku bakal nggunakake nganti telung tas (kacang / beras, keju, Fritos) nanging aku uga wis nggabungake kabeh dadi siji tas. Kerjane ora enak amarga bahane cukup gampang dipisah ing lapangan.

Pandhuan masak

Kanggo konsistensi sing sampurna:

  • Tambah banyu 12 ons ing pot.
  • Sawise — utawa ora suwe sadurunge banyu digodhog, tambah kacang, beras, bumbu, lan rempah-rempah.
  • Simmer suwene 60 detik, aduk supaya ora adus.
  • Cut keju ukuran menyang ukuran ukuran lan ditambahake kanggo mangan.
  • Tambah Fritos sadurunge konsumsi. Yen ditambah luwih awal, dheweke bakal lemes.

Secara pribadi, aku nyaranake nggunakake banyu luwih saka 12 ons. Iki ndadekake panganan sup, nanging luwih gampang dimasak - sampeyan bisa nambah campuran kacang / buncis ing wiwitan, lan uga ana risiko ngobong panganan. Kajaba iku, duduh kaldu ekstra becik ing kahanan sing luwih adhem.

Tags: Resep-resep, Pangan lan Minuman, Mendhet lan Backpacking, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca