29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa tendha-tembok siji bisa uga adol nomer lawan tembok?
Apa tendha-tembok siji bisa uga adol nomer lawan tembok?

Apa tendha-tembok siji bisa uga adol nomer lawan tembok?

email Email A:

Aku seneng karo Black Diamond Skylight ($ 430; www.bdel.com), paling anyar saka sawetara desain tenda tembok saka Black Diamond sing metu saka dogma manawa tenda tembok siji kudu digawe saka bahan sing larang kayata Gore-Tex (utawa padha). Nanging, nggunakake kain sing diobati karo proses Epic sing merek dagang, sing nglapisi serat individu ing silikon. Asil minangka tahan banyu (ora cukup anti banyu) kain sing uga ambegan kanggo mbusak kondensasi. Lan amarga nduwe konstruksi tembok siji, Skylight bobote mung limang kilogram sanajan turu telung. Ora ala!

Kémah Skylight Hitam Ireng

Kemah kemah

Secara pribadi, aku bakal kepengin njupuk Skylight ing ngendi wae kanthi aspek aspek ukuran ukurane. Pancen sampeyan kudu nutup segel kasebut kanthi tliti (bisa uga kudu menehi sealer luwih saka BD). Lan sampeyan bisa uga duwe interior sing rada lembab sawise sawetara dina udan deres. Nanging kanthi imbangan, kinerja ing sawetara suhu sing larang banget, lan tenda kasebut nyuda kanthi apik.

Sing jarene, tenda-tembok isih ana sawetara kaluwihan. Utamane, dheweke bakal adhem nalika hawa sing anget lan anget ing kahanan sing adhem. Iki amarga desain kanopi lan fly nggawe lapisan udara sing mbantu insulate kwartal urip. Lan sampeyan biasane ora duwe kondensasi luwih murah tinimbang ing tembok siji. Ana macem-macem variabel sing ngatur kondensasi, sanajan suhu, asor, angin, kelembapan dhewe - saengga angel nggawe pratelan sing mesthi.

Marmot's Swallow ($ 359; www.marmot.com) minangka pilihan kabeh musim kanthi desain tradisional sing luwih tradisional. Nanging perdagangan ora kira-kira wis bobote meh wolung kilogram.

Priksa luwih saka 400 item kudu nganggo gear, kalebu bagean kemah sing komprehensif, ing 2006 Pandhuan Panuku.

Tags: Kandhang, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca