22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nyemplungaken Ing Warga Indonesia sing paling ala
Nyemplungaken Ing Warga Indonesia sing paling ala

Nyemplungaken Ing Warga Indonesia sing paling ala

Senggol SSEl Faro, tanggal 1 Oktober 2015, minangka bencana maritim paling ala ing Amerika pirang-pirang puluh taun.El Faro dawane 790 kaki lan nggawa kargo saka 25 yuta pound saka Jacksonville, Florida, menyang San Juan, Puerto Rico. Udakara separo liwat lelungane, kapal kasebut mlayu menyang Hurricane Joaquin, 130 mil saben jam angin lan gelombang 40 kaki. Ora ana siji-sijine petugas kapal saka 33 kapal.

El Faro alon dadi subjek sing sugih kanggo para penulis. Peneliti Dewan Keamanan Nasional transportasi sing nglelebke nggawe ewu dokumen, lan ana pirang-pirang minggu pangrungon umum nyoba ngerti apa sing salah. Sing paling penting, ana 26 jam audio langsung El FaroJembatan, dilestarekake ing kothak ireng lan dijupuk saka wreckage meh telung mil ing jero banyu dening kapal selam robot.

Kapan El FaroLoro sipat sing ditetepake teka - tragedi lan arsip - nggawe crita nyata bencana nautical, manungsa nyata sing ngadhepi kedadeyan liyane.Dadi, manawa musim semi iki, penerbit New York ngeculake telung buku nonfiksi sing beda ing kapal kasebut. Judhul buku kasebut nggawe diagram Venn sing morbid tembung sing tumpang tindih: Ana wartawan ing Boston, Rachel Slade, Ing Segara Raging, Wartawan berbasis Miami Tristram KortenIng Badai, lan penulis adhedhasar New York, George Michelsen Foy Mlaku Badai.Kanthi matur nuwun, kabeh telu nyingkiri sensasionalisme lan menehi tampilan serius sing klelep, sanajan ana sing muncul minangka eksplorasi sing paling wigati tumrap bencana iki sing ora bisa dingerteni.

Nalika wong mikirake kabeh, umume kita mikir kaya kapal kargo El Faro minangka ora bisa ditrapake. Dheweke amba banget, saéngga diatur kanthi federally, supaya dikuatake dening teknologi modern pandhu arah lan prakiraan cuaca. Kepiye kedadeyan iki ing Amerika abad kaping-21?

Amarga akeh alasan, ternyata akeh. Kapan El Faro ninggal Jacksonville ing 29 September, kapten Michael Davidson ngerti babagan badai sing bakal teka. Dheweke duwe reputasi apik ing industrie. ("Marin buku buku," William Langewiesche nyeluk dheweke bubar Pamecengan vanity fiturNanging, Davidson uga koyone ngganggu promosi, lan dheweke ora pengin ngganggu panggedhe ing TOTE Maritime Inc. kanthi njaluk luwih akeh wektu lan bahan bakar. Mikrofon jembatan nyekel dheweke njamin para punggawa: "Sampeyan ora bisa mbukak [saka] saben pola cuaca." Saengga kapal kasebut ngetutake rute normal kanthi mung alit cilik, sanajan obah kasebut nyedhaki lan nyedhaki badai.

Ribut kasebut terus tuwuh, banjur dadi angin topan 4 Kategori. Nanging glitch piranti lunak kiwa El FaroPetugas karo data cuaca sing umure wis suwe; anemometer kapal kasebut wis pirang-pirang minggu sadurunge, tegese ora bisa ngerti sepira mbesuke angin. Sawetara wong ing jembatan nyoba kanggo ngyakinake Davidson kanggo ngganti mesthi wae, nanging ora nyoba kanthi cukup, utawa dheweke ora ngrungokake cukup hard-kaya ing papan kerja, angel ngerti sejarah ing sawijining keputusan. "Aku mikir dheweke mung main amarga dheweke ngerti yen kita ora bakal kaya ngono," ujare Danielle Randolph, pasangan nomer loro, nalika kapten ora ana ing jembatan. "Ngirit pasuryan."

Audio jembatan saya akeh kanthi wektu kaya, bebarengan karo humanizing lan heartbreaking. Nalika Davidson pungkasane mutusake ngubungi pusat darurat darurat TOTE, dheweke macet ing jinis gelung sing sampeyan ngarepake manawa sampeyan nate nemoni masalah karo kothak kabel sampeyan. (Apa nomer telpon paling apik sampeyan? Apa sampeyan bisa nerangake masalah kasebut?) Malah cedhak mburi El FaroKru kasebut dadi luwih kaget tinimbang wedi. Nalika pungkasane Randolph ndeleng badai ing cakrawala, kabeh dheweke ujar yaiku, "Ana cuaca kita."

Pungkasane, nalika teka, cepet banget. Ombak lan angin dadi gedhe sanajan ukuran kapal El Faro. Mula ora bisa dhaptar, njupuk banyu nganti mesin sing ilang, nganti mobil-mobil ing kendhane padha sithik. Kapal kasebut terus miring lan wiwit nglelebke; Davidson menehi perintah supaya nglirwaake kapal, nanging ing tengah angin topan, kapal layar lan setelan kecemplung ora ana gunane. Udhara dadi jenuh banget banjur disemprotake yen wis ora bisa ambegan ing ndhuwur banyu kaya ing ngisor iki.

Katelu telung buku kasebut nyekel tragedi lan suspense El Faro. Wektu bisa uga katon kaya scramble ghoulish, soko industri penerbitan wis mesthi ngatur sadurunge. (Bangsa kapal layar yaman 1998 ing Sydney, Australia, uga ngasilake telubedabuku.) Nanging saben El Faro volume nemokake sudut sing unik, sanajan judhule kabeh padha swara. Slade mbuwang wektu luwih akeh karo kulawarga kru lan kasusahan sing tetep. Korten nyebarake narasi kanggo kalebu M / V Minouche, kapal cilik sing kena Joaquin, lan upaya Coast Guard ngluwari kru loro.

Foy nindakake tugas sing paling apik. Dheweke crita kanthi cermat lan manteb nalika nggarap asides sing mbiyantu: kepiye kontan kargo diikat menyang dek kapal, kepiye ramalan ditemtokake, kepiye kapal gedhe tetep tegak (lan kepiye).Mlaku Badai banget kandhel ing pirang-pirang papan, utamane ing nota kaki, nanging kanthi rahasia kalebu kabeh sing sampeyan pengin ngerti El FaroKleleb lan 33 urip sing melu.

Isih, bagean paling obah ing kabeh telung buku kasebut kalebu saka rekaman kasebut. Entuk mburi tape, sadurunge audio dipotong - nalika Davidson lan pelatihnya, Frank Hamm, dadi siji-sijine sing ditinggalake ing jembatan kanthi dramatis sing serem, kanthi weker swara kasebut ing latar mburi, kanthi swara sora dadi swara jerit. Katelu telu pengarang duwe pangerten sing sabanjure entuk kutipan:

Hamm: "Sikilku saya teles. Aku arep mudhun. "
Davidson: "Sampeyan ora bakal mudhun."
Hamm: "Aku butuh tangga."
Davidson: "Kita ora duwe tangga. Aku ora duwe garis. "
Hamm: "Sampeyan bakal ninggal aku."
Davidson: "Aku ora bakal nilar sampeyan. Ayo lunga. ”
Hamm: "Aku butuh wong sing nulungi aku."
Davidson: "Aku mung siji kene."
Hamm: "Aku ora bisa. Aku ora bisa. Aku goner. "
Davidson: "Ora, sampeyan ora."
Hamm: "Mung nulungi aku."
Davidson: "Frank, ayo lunga. Wayahe teka kaya ngono. "

Ing mburi Moby-Dick, sawise Achab lan kapal dheweke sirna, Melville nggambarake segara sing tahan: "Banjur kabeh ambruk, lan kerudung segara gedhe sing diluncurake 5.000 taun kepungkur." Segara isih nggulung, nanging siji sing diganti yaiku teknologi sing nyathet. Teknologi iki ora sampurna-piranti lunak isih hiccups, anemometer isih break - nanging El FaroKothak ireng wis ngelingake punggawa kanthi cara liya. Garis tetep dadi kuwat amarga dikembangake kanthi ngerti yen panutur bakal seda.

Tags: Cuaca, Buku, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca