20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Dave Rosenbarger Dibunuh kanthi nggunakake Avalanche
Dave Rosenbarger Dibunuh kanthi nggunakake Avalanche

Dave Rosenbarger Dibunuh kanthi nggunakake Avalanche

Duta Skier lan Patagonia Dave Rosenbarger tiwas dina Jumuah ing Avalanche ing Italia.

Rosenbarger, 38 taun, lagi main ski ing sisih Italia Mont Blanc karo telung mitra nalika apalan banget ngalahake dheweke. Kanca-kancané, sing durung dikenal, bisa digali metu. Dheweke ditarik menyang rumah sakit lokal nanging tiwas saka cedera, kacarita Majalah bubuk.

Rosenbarger, wong asli Oregon sing dikenal minangka "American American," nglampahi wektu main ski ing Chamonix lan Tahoe City lan wis karo Patagonia wiwit taun 2010.

"Dave dikenal kanthi gaya tanpa usaha nalika main ski ing papan sing tajem lan jelas, nanging uga kanggo kapribaden sing mencorong," tulis Josh Nielsen, direktur pemasaran global Patagonia. "Dave minangka salah sawijining jinis lan bakal ora kejawab."

Rosenbarger slamet karo garwane, Rosanna Hughes.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca