22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan ngerti Cara Nggawe Rantai Salju Sampeyan?
Apa sampeyan ngerti Cara Nggawe Rantai Salju Sampeyan?

Apa sampeyan ngerti Cara Nggawe Rantai Salju Sampeyan?

Sampeyan arep munggah gunung kanggo akhir minggu lan tekane badai. Tandha kelip ing dalan gedhe: rantai sing dibutuhake. Eh-oh. Kontrol chain ora soko sampeyan bisa ngilangi utawa ora dikepengini. Yen mobil sampeyan ora bisa ngliwati salju sing salju lan dalan aman, sampeyan ora bakal bisa menyang endi wae.

Umume checkpoints kontrol chain mbutuhake sampeyan duwe kendharaan papat roda kanthi ban salju utawa rantai sing dipasang kanthi bener. Yen sampeyan duwe 4WD nanging ora ana ban salju, siyap kanggo ndandani. Sawetara negara mbutuhake undang-undang sing nggawa rantai ban ing mobil yen sampeyan nyopir ing negara salju - apa sampeyan duwe 4WD utawa ora. Liyane nyatakake yen ora duwe syarat-syarat sing ora biasa yaiku nglarang panggunaan rantai amarga bisa ngrusak dalan yen digunakake nalika ora dibutuhake. Dadi priksa hukum chain negara sadurunge sampeyan mlebu kahanan salju utawa hawa salju. Kita ngundang Steve Nelson, petugas informasi umum kanggo Departemen Pengangkutan California, kanggo menehi saran babagan sing sampeyan kudu ngerti sadurunge ngrampungake.

Pilih Ranté Tirus (ing sisih tengen)

Yen sampeyan nyewakake mobil, perusahaan sing nyewa bisa menehi; Yen ora, tuku ranté sadurunge sampeyan menyang gunung. Sampeyan ora bisa tuku chain ing checkpoint, sanajan sampeyan asring mbayar supaya bisa diinstal ing kana. Umume toko ban lan sawetara stasiun bensin sing apik uga adol rantai. Priksa ukuran ban ing manual (utawa ing ban dhewe yen ora ditandhani) kanggo mesthekake yen sampeyan pas. Sampeyan mung mbutuhake nginstal rantai (didol kanthi pasangan) ing loro ban sampeyan: loro mburi yen sampeyan duwe drive rodha mburiloro ngarep yen sampeyan duwe drive roda ngarep.Rujuk saran saka pabrikan kanggo kabeh roda drive. Paling apik kanggo konsultasi kanthi profesional nalika tuku kanggo mesthekake yen sampeyan entuk ukuran ukuran lan rantai sing pas kanggo kendaraan sampeyan.

Peralatan Darurat Lawa

"Nggawe kemul, sarung tangan, lapisan anget, panganan tambahan, lan banyu" yen sampeyan lagi menyang negara salju, ujare Nelson. "Sampeyan uga pengin tank gas lengkap lan telpon kebak. Ana bisa uga kaping pirang-pirang wektu kita kudu mateni antarane, lan sampeyan wis mandheg. Dadi disiapake apa wae. ” Priksa manawa sampeyan duwe pasangan sarung tangan sing kuat ing batang sampeyan kanggo nginstal chain. Staples-hardware kulit nyimpen, kaya Sarung tangan Kinco 1927KW ($ 18), rampung gaweyan, utawa yen udan bener, sampeyan bisa milih sarung tangan anti banyu, insulated, kaya Atowa Showa 460 ($13).

Laku Sadurunge Sampeyan Dadi

Ing papan sing winates, pamasangan chain ing checkpoints kasedhiya udakara $ 30 (penghapusan bakal regane udakara $ 20). Nanging ing paling kasus, sampeyan kudu bisa nginstal dhewe. "Kita mesthi ngandhani wong supaya rame garing, ngetrenake rantai sadurunge sadurunge metu," ujare Nelson. "Laku ing dalan sampeyan. Sampeyan ora pengin metu ing cuaca lan angin sing sepisanan iki sajrone urip sampeyan. " Saben set chain kasedhiya pandhuan, lan ana akeh Video YouTube kanggo mbantu sampeyan. Utawa mandheg menyang toko ban lokal kanggo demo.

Chain Up

Temokake papan sing aman kanggo ditarik ing pinggir dalan."Sing paling gedhe yaiku narik kabeh pundhak menyang wilayah sing diwenehake sing diwenehake kanggo nginstal rantai," ujare Nelson. Rancang rodha, ngunci rem parkir, mbuwang rantai, lan adhem ing lemah. Lembar instruksi plastik sing digandhengake karo ranté bisa dadi apik nganti mandheg nalika sampeyan kerja. Selehake rantai ing sisih ndhuwur ban kasebut, priksa manawa lagi ana tengah. Gandheng sistem lampiran - apa pancing utawa njepret - ing sisih njaba ban kasebut, sampeyan ngarepake. Ngencengi lan ngunci, nurut instruksi tartamtu kanggo rantai sampeyan. Gumantung saka jinis sing sampeyan duwe, sampeyanbisa uga kudu muter mobil utawa maju supaya bisa aman kabeh. Sawise saiki, nyopir dawane mobil, banjur mandheg lan priksa kanggo mesthekake lan dikunci kanthi bener.

Njupuk Slow

Rantai ora tegese kanggo nyopir kanthi cepet. "Ing kontrol chain, watesan kacepetan biasane 25 mil saben jam," ujare Nelson. "Alon mudhun lan drive kanggo kahanan." Narik dalan yen sampeyan krungu swara sing clinging utawa banter - tegese pratandha manawa ana kabutuhan sampeyan.

Copot Rantai

Yen tandha-tandha nuduhake yen kontrol chain wis diangkat utawa dalan-dalan garing, mula wektu kanggo ngilangi rantai sampeyan. Ninggali rantai sampeyan nalika ora ana salju utawa es ing dalan bisa ngrusak dalan, lan mlebu sawetara negara, iku nglanggar ukum. "Kita mesthi duwe stasiun chain-on lan chain-off sing bakal mlebu lan ditandhani," ujare Nelson. Sawise maneh, "narik lan goleki pundhak sing wis ditemtokake lan lokasi sing aman." Yen sampeyan arep menyang endi, mesthekake kanthi gantung ing panggonan sing anget lan garing supaya ora karat.

Tags: Cuaca, Hardware, Autos, Mobil, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca